M. P. u Karijera

Želiš razviti poduzetničku vještinu? Iskoristi priliku za praksu u Europi i doživi nezaboravno iskustvo

Jedinstvena prilika za studente!

27. ožujka 2023 11:58
Prilika za razvijanje poduzetničkih vještina

Prilika za razvijanje poduzetničkih vještina Foto: Rawpixel.com/Shutterstock

Studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci imaju priliku odrađivati praksu u nekim od vodećih startupova u Europi, naime na raspolaganju im je 9 tvrtki iz nekoliko država koje se nalaze na YUFE popisu. U sklopu Inno4YUFE projekta, partneri su osmislili program prakse koja predstavlja jedinstvenu priliku za razvijanje poduzetničkih vještina, stoji na službenim stranicama Sveučilišta u Rijeci.

YUFE Europsko Sveučilište omogućit će budućim studentima da konstruiraju vlastiti studijski program, birajući između programa i aktivnosti koje nudi svako od osam YUFE sveučilišta. Mreža mladih sveučilišta za budućnost Europe (YUFE) snažno je strateško partnerstvo mladih, istraživački usmjerenih sveučilišta iz niza europskih država.

Ovu mrežu čini devet europskih sveučilišta i dva ne-akademska partnera, koja zajedničkom vizijom žele preoblikovati prostor europskog visokog obrazovanja. Službeni jezik programa je engleski, ali studenti koji budu proveli period studiranja na sveučilištu u drugoj državi biti će ohrabreni i podržani u učenju jezika države domaćina. Jednom kada završe svoj studij, studenti će primiti europsku diplomu koja će biti valjana u cijeloj Europi.

Ukoliko ste zainteresirani za praksu u sklopu ove mreže, javite se na admission@uniri.hr. Nakon inicijalnog odabira prakse, način i vrijeme odrađivanja dogovara se direktno s UNIRI kontakt osobom i startupom

Još vijesti