M. P. u Karijera

Odlična prilika za sve riječke studente! Informirajte se o različitim mogućnostima razvoja karijere

Od 23. do 26. listopada.

17. listopada 2023 11:16
Iskoristite ovu priliku i upoznajte svoje mogućnosti

Iskoristite ovu priliku i upoznajte svoje mogućnosti Foto: Canva

Na službenoj stranici Sveučilišta u Rijeci stoji informacija da će se održati Dani Karijera, a trajat će od 23. do 26. listopada. Ova manifestacija organizira se uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

„UNIRI Career Days “ organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanjem karijerom kod studenata, studentica i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, informiranja o potrebama na tržištu rada, povezivanja s poslodavcima te međusobnog umrežavanja.

Tijekom prva tri dana isplanirali su provedbu različitih informativnih i edukativnih aktivnosti koje su namijenjene studentima i alumnima koji imaju priliku saznati više o upravljanju karijerom. Samim time, pruža im se i mogućnost da se informiraju o različitim mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci. Pažnja je usmjerena i na uspješne alumnije Sveučilišta u Rijeci koji će u programu sudjelovati kao gostujući predavači.

Još jedna aktivnost ovog događaja jest „UNIRI Job Fair“ koji će se održati 26. listopada od 13 do 19 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela. Ovo je prilika za studente, to jest, poslodavce gdje mogu pronaći idealnog kandidata ili kandidatkinje za svoj radni tim, a cijeli program možete vidjeti na službenoj stranici Sveučilišta.

Još vijesti