P.S. u Karijera

Sezonska radnica na hrvatskoj obali pokazala smještaj u kojem se nalazi: Nije svugdje tako loše kao što se govori

Svjesna je da njezin smještaj nije najbolji, ali je dovoljan za tih nekoliko mjeseci

28. srpnja 2023 15:19
Trokrevetna soba

Trokrevetna soba Foto: Canva

Sezonski poslovi u Hrvatskoj, u sklopu ljetne turističke sezone, svake godine nailaze na sve više kontroverza, a sve manje zainteresirane radne snage koja bi ih odradila u tih nekoliko mjeseci.

Ove godine nastao je zaista veliki problem s manjkom radne snage za sve poslove koji su potrebni tijekom turističke sezone diljem hrvatske obale. No, nije u svakom gradu, restoranu, kafiću ili mjestu ista situacija. I dalje postoje pošteni poslodavci koji će zaista nagraditi rad svojih radnika tijekom sezone, a i kod kojih radnici neće sami morati tražiti smještaj ili spavati u sobi s još ostalih 5-6 radnika.

Ima sobu samo za sebe

Jedna od takvih osoba koja ima pozitivna iskustva je i ova djevojka s TikToka koja radi na ljetnoj turističkoj sezoni u Hrvatskoj. Njezini pratitelji tražili su da snimi smještaj za sezonske radnike u kojem se i ona nalazi, a to je i napravila. Prema viđenom iz videa, njezin smještaj je poprilično dobar, pogotovo zato jer ima svoju vlastitu sobu!

To potvrđuju i njezine riječi iz videa jer govori kako je poprilično zadovoljna sa svojim smještajem. U toj kući živi zajedno s još četiri djevojke s kojima dijeli ostatak prostorija.

@ljubicaboljevic Replying to @tiha kućanica Nije me blam da snimam 😂 #fyp #sezonskirad #sezonskiposao #radnamoru #dubrovnik #sezonac #traveltiktok ♬ Ča Će Mi Copacabana - Oliver Dragojević

Iako govori da njezin smještaj nije najbolji na svijetu, i dalje smatra da je korektan za živjeti tih nekoliko mjeseci dok se obavlja sezonski posao.

U svakom slučaju, ona je dokazala kako nisu svi poslodavci isti zato još uvijek možete imati nadu za pozitivna iskustva sezonskog rada na hrvatskoj obali.

Nova StudiGO epizoda otkriva je li studiranje izvan Hrvatske toliko lagano kako svi tvrde →


 

Još vijesti