P.S. u Laganini

[ANKETA] Izrazito teška optička iluzija – možete li pročitati ove riječi bez provjeravanja rezultata?

Optičke iluzije znaju biti teške i zavaravajuće!

3. svibnja 2023 10:26
Optička iluzija.

Optička iluzija. Foto: Sharaf Maksumov/Shutterstock

Optičke iluzije često znaju biti poprilično zahtjevne, ali svejedno određen postotak ljudi ih uspije razotkriti. No, kod ove optičke iluzije je drugačije. Slova koja je potrebno pročitati su zaista čudna i poprilično nepregledna, a naizgled se čini kao da se riječ niti ne može pročitati.

Ovaj TikToker, na čijem profilu se nalazi ova iluzija, slične sadržaje stalno objavljuje. Tako da se na njegovom profilu, kojeg prati gotovo 4 milijuna ljudi, mogu našli slična videa, sa sličnim iluzijama, što je korisnicima Tiktoka izrazito zabavno.

Zatvoriti oči i udaljiti mobitel

Kod ove iluzije, mnogi u komentarima su se požalili kako je izrazito teška i kako ne mogu pročitati dvije riječi koje se traže. Kako govori TikToker u videu, da bi riječ uspješno pročitali, potrebno je oči zatvoriti za čak 90%. Neki nisu uspijevali ni na taj način, ali su otkrili još jedan trik – ako udaljite mobitel, zatvorite oči za 90 posto, onda možda i uspijete pročitati ove dvije riječi.

@hecticnick Can you read this on your first try? 🤔 #fyp #illusion #opticalillusion ♬ SAD GIRLZ LUV MONEY - Remix - Amaarae & Kali Uchis

Ukoliko i dalje niste uspjeli, mi vam donosimo rješenje – na ovoj optičkoj iluziji piše bad eyes. Moramo priznati da je i nama bilo teško iščitati, ali sa svim trikovima, koje su otkrili korisnici TikToka u komentarima, smo uspjeli!

Anketa

Jeste li uspjeli pročitati ove dvije riječi?

Ukupno glasova:

Još vijesti