M. P. u Laganini

Hit optička iluzija: Ovdje je bitno ono što prvo primijetite na slici jer može otkriti vaš karakter

Zec ili orao?

5. Siječnja 2024 15:51
Optička iluzija

Optička iluzija Foto: TikTok/mia_yilin/Screenshot

Na internetu su u posljednje vrijeme postale popularne razne optičke iluzije. Većina njih često izazove raspravu i lavinu reakcija na društvenim mrežama.

TikTokerica koji stoji iza profila „mia_yilin“ je podijelila naizgled običnu optičku iluziju. Naime, u iluziji se prikazuje slika, a na korisnicima društvenih mreža je da procjene što prvo vide i što im odmah „upadne u oko“. Spomenuta kreatorica sadržaja tvrdi da ova iluzija može otkriti dosta toga o vašem karakteru.

Ako na slici prvo uočite zeca, onda vjerojatno pronalazite sigurnost u rutini, a zbog određenih promjena se možete osjećati nelagodno. U slučaju da ste prvo vidjeli orla, onda ste oprezna osoba, a pogotovo kada je riječ o međuljudskim odnosima. No, kada ipak netko dobije vaše povjerenje, onda ćete učiniti sve da zaštitite tu osobu.

 

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychology #opticalillusion #entertainment #fun #trending #fyp #fypシ #observation #fengshui #fortune #wealth #relationship #chinesewithmia #mia_yilin #Asian #learnontiktok ♬ original sound - Mia Yilin 💖

 

Još vijesti