M. P. u Laganini

Imaš 50 tisuća dolara viška? Apple prodaje tenisice, a izgledaju sasvim uobičajeno

Kolekcionari na aparatima!

28. srpnja 2023 12:46
Appleov logo

Appleov logo Foto: Canva

Tvrtka Apple je među najutjecajnijim medijskim tvrtkama, poznati su po mobilnim uređajima, računalima i raznoj drugoj tehnologiji, a lansirali su i tenisice koje se prodaju za čak 50 tisuća dolara.

Aukcijska kuća Sotheby’s je u prodaju stavila tenisice koje su rijetke na tržištu, a pretpostavlja se da su za njima već poludjeli kolekcionari koji su opsjednuti time da moraju posjedovati najrjeđe predmete u svijetu.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sneaker Freaker (@sneakerfreakermag)

 

Mitske Apple Computers tenisice si većina ljudi na ovome svijetu ne može priuštiti, a izrađene su po narudžbi za zaposlenike Applea. Spomenute tenisice su bile jednokratan poklon na Nacionalnoj prodajnoj konferenciji sredinom 90-ih godina, a proizveo ih je Omega Sports.

Zanimljiva je činjenica da te tenisice nikad do sada nisu bile puštene u prodaju, a za određene ljude to ih čini još „primamljivijim“. S jedne strane tenisica se može vidjeti stari dugin Appleov logo, a takav isti je pozicioniran i na jeziku. Jedan komad je prodan posljednji put 2020. godine za nešto manje od 10 tisuća dolara, a sada se za jedinstven par traži mnogo više, stoji na elegant.hr.

Još vijesti