S.D. u Laganini

Ovaj par oduševio je sve prisutne odabirom djevera – ljama čovjekov najbolji prijatelj?

Njihov djever ima četiri noge i pljuje ako ga netko naživcira, ali i dalje ga svi obožavaju?

10. srpnja 2023 13:03
Djever ljama oduševila je sve posjetitelje

Djever ljama oduševila je sve posjetitelje Foto: Llama Adventures/Facebook

Vjenčanje je događaj koji će svatko pamtiti do kraja života no ovaj par, svoj poseban dan stvarno je učinio nezaboravnim.

Naime, Adam i Tara svoj dan su odlučili uljepšati tako što su angažirali ljamu iz tvrtke Llama Adventures da im bude djever.

Ljama se na vjenčanju pojavila u prikladnoj odjeći - obučena u odijelo s leptir mašnom te noseći ružu u „rukama“.

Za fotografijama koje su podijeljene na službenoj stranici ove tvrtke, poludio je internet, a mnogi tvrde da više neće odlaziti na vjenčanja ako na njima nije „djever ljama“.

„Drage buduće dame, ako ovo nije naše vjenčanje, nije nam ni suđeno“, komentirao je jedna korisnik na Facebook društvenoj mreži.

Službena fotografkinja vjenčanja, Cathy Craft tvrdi da se šokirala kad je ugledala ljamu obučenu u odijelo te je prvo pomislila da je djever obukao kostim ljame, prenosi Newsweek.

 

 

Istaknula je da se parovi često fotografiraju sa svojim ljubimcima koji sudjeluju u ceremoniji, ali ovaj prizor do sada nije vidjela.

„Mladenka je bila apsolutno oduševljena, a gosti su u potpunosti uživali dok su čekali da ceremonija počne. Svima je to izmamilo osmijeh na lice“, zaključila je.

Još vijesti