V.F. u Laganini

Putovala od Amerike do Škotske na vjenčanje prijatelja pa slučajno upala na tuđe vjenčanje

Događa se...

22. kolovoza 2023 15:46
Propustila je početak vjenčanja

Propustila je početak vjenčanja Foto: @firstseedfoods; TikTok Screenshot/Canva

Možda ti se koji puta dogodilo da si ušao u krivu predavaonu. Onaj osjećaj kad otvoriš vrata, svi te pogledaju, uključujući i profesora, a ti shvatiš da si na krivom mjestu... Grozan je! Ne možemo ga drukčije opisati. Ili ona situacija kad slušaš izborni kolegij sa studentima drugih smjerova koje ne poznaš pa shvatiš da si na krivom mjestu tek kad profesor počne s predavanjem.

Koliko god grozno bilo, ovoj je djevojci bilo još gore jer je doputovala s drugog kontinenta na vjenčanje svoga prijatelja i upala na tuđe.

TikTokerica Arti je objavila dva videa u kojima je ispričala smiješnu situaciju koja joj se dogodila kada je doputovala iz Amerike u Škotsku na vjenčanje svog prijatelja. Na prvoj snimci koju je objavila, Arti je napisala da je putovala 5000 kilometara na vjenčanje, a onda vidjela natpis s imenima mladenaca i shvatila da je na krivom vjenčanju.

 

@firstseedfoods congratulations Caitlin and Stephen🤗 thanks for being such good sports and inviting me in for a drink #weddingtiktok #scotland #ohno ♬ original sound - Arti

 

Na ulazu je srela dva muškarca za koje se ispostavilo da su mladoženja i brat mlade koje je vidjela prvi put u svom životu.

Utipkala krivu lokaciju

Ubrzo nakon toga je objavila i drugi video u kojem je objasnila što se dogodilo. Naime, Arti je došla u Škotsku na vjenčanje svoga prijatelja. Do zabune je došlo kada je naručila Uber i slučajno utipkala krivu lokaciju. Međutim, to je shvatila tek kada je ušla u zgradu i vidjela natpis s imenima mladenaca.

„Čim sam stigla, nitko mi nije bio poznat, što je u redu jer dolazim iz drugog grada“, rekla je.

 

@firstseedfoods Replying to @Kate the story gets crazier! #storytime #glasgow #scotland #punjabiwedding ♬ original sound - Arti

 

Kada je shvatila da se nalazi na krivom mjestu, pomislila je da je samo pogriješila ulaz. Upoznala je mladoženju i brata mlade kojima je ispričala što joj se dogodilo. Ispostavilo se da se vjenčanje njezinog prijatelja održava na skroz drugoj lokaciji sličnog naziva koja, srećom, nije bila predaleko pa je Arti naručila novi Uber.

Rekla je kako je zbog ove nezgode propustila početak vjenčanja. Ispričala je kako joj je bilo neugodno jer je imala zaduženje snimiti dijelove vjenčanja koje je, nažalost, propustila.

„Otac mladoženje je bio posebno uzrujan što nisam došla na vrijeme, ali sam mu se iskupila kasnije te večeri pićima“, ispričala je.

Još vijesti