Z.P. u Laganini

Najmlađi član Masterchefa konačno zasjao i odnio pobjedu – žiri ga pohvalio, ali i upozorio

Dominik Škalec pobjednik je gastroputovanja.

24. listopada 2023 12:37
Dominik Škalec pobjednik je posljednjeg izazova u Masterchefu

Dominik Škalec pobjednik je posljednjeg izazova u Masterchefu Foto: Canva/Nova TV

Najpoznatije kulinarsko natjecanje koje pratimo u Hrvatskoj, Masterchef, najboljih 15 kandidata odvelo je na gastroputovanje na različite kontinente. Natjecatelji su na početku izazove dobili proizvode karakteristične za jela pet kontinenata: Azije, Sjeverne i Južne Amerike, Afrike te Australije.

Žiri je isprobao jela samo nekoliko kandidata koji su im najviše zapeli za oko, a od tri najbolja koja su izdvojili, najbolje je jelo propremio Dominik Škalec, inače najmlađi kandidat. Bio je iznimno ponosan na sebe predstavivši jelo južnoameričke kuhinje koju, kako je priznao, nije poznavao skoro uopće. U prošlome je izazovu Dominik doživio poprilični debakl, kada je njegov tim na čijem je čelu bio izgubio u gastroduelu

Rastem i kulinarski i osobno i zapravo mi je pala sjekira u med što sam ušao u Masterchef“, zaključio je. Osim njega, žiri je posebno pohvalio Mateju i Laru. Ipak, žiri je Dominiku skrenuo pozornost na lošu prezentaciju jela na kojoj još mora poraditi, a dali su mi i primjere koje kolege to najbolje rade. 

Hoće li mladi i dalje nadjačati starije i zrelije kandidate, saznajte već u sljedećoj epizodi, a sve ono što ste propustili pronađite na društvenim mrežama Masterchefa. 

Još vijesti