M. P. u Akademska četvrt

Želiš upisati studij dentalne medicine? Ovako izgleda prosječni dan studentice tog smjera

Produktivnost je ključna.

10. studenog 2023 14:31
Studentica Lucija Vizjak

Studentica Lucija Vizjak Foto: TikTok/lucija_vizjak/Screenshot

Studentica Lucija Vizjak na svom TikTok profilu često objavljuje dnevne vlogove u kojima prikazuje kako izgleda jedan njezin dan. Inače, pohađa studij dentalne medicine, a osim toga je i zaljubljenica u modu.

U jednom od videozapisa je prikazala jedan produktivan dan studentice dentalne medicine, a dan je naravno započeo doručkom i kavom. Nakon toga je uslijedilo predavanje, a kasnije je imala pauzu od 2 sata do početka vježbi. To vrijeme je iskoristila da pospremi i počisti stan, a pripremila je i odjeću za trening.

 

@lucija_vizjak Ali ne razumijete moju sreću zbog ovog predmeta🤭 #vlog#vlogerica#studentskivlog#dentalstudent#dentalnamedicina#stomatologija#faks#ucenje#dayinmylife#dansamnom#productivity#hrvatska#balkan ♬ original sound - Lucija Vizjak

Toga dana je bila posebno uzbuđena zbog vježbe jer im je krenuo novi kolegij Predklinički praktikum, a to im je ujedno i prvi stručni predmet gdje rade na fantomima. Na spomenutom kolegiju uče sve ono što će raditi jednog dana kad završe studij, a nakon odrađene vježbe je slijedila menza i „bogat“ ručak.

Nakon toga je odradila trening, uzela malo vremena za sebe, pročitala knjigu i pogledala popularnu kulinarski show Masterchef, a za kraj dana se pripremila i ponovila gradivo za sljedeće vježbe.

Još vijesti