Zrinka Planinčić u Laganini

I dalje 100 posto volonterski, četiri kolege i prijatelja nastavljaju projekt „Videobox“ – objavili novu epizodu

Četvrti nastavak oduševio je goste koji su ga premijerno došli pogledati u Močvaru!

20. listopada 2023 16:37

Videobox serija ima novi nastavak Foto: Videobox/Instagram

Rasprodana Močvara na premijeri nove epizode Videoboxa Foto: Instagram

„Mislio sam da se ljudima koji nisu naša generacija neće svidjeti!“ ističe Karlo, jedan od autora popularne serije Foto: Anamaria Batur/MojFaks

Videobox serija Foto: Videobox/Instagram

Videobox serija Foto: Videobox/Instagram

David Bakarić, Marko Bičanić, Ivor Lapić i Karlo Vorih kolege su i prijatelji koji su bez sponzora, pokrovitelja, resursa ideju pretočili u projekt i tako je nastao Videobox. Ovoga tjedna u ponedjeljak premijerno je prikazana četvrta epizoda u zagrebačkoj Močvari, a odaziv je bio više nego odličan.

Kreativna četvorka koja je zapalila Youtube dokazavši da mlade snage zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu imaju što za pokazati kad je riječ o serijama, izbacila je novi nastavak serije „Videobox“. Premda su ju prvo zamislili kao projekt koji će biti zanimljiv samo njihovim kolegama, njihova je web serija zapalila je internet.

vezano „Mislio sam da se ljudima koji nisu naša generacija neće svidjeti!“ ističe Karlo, jedan od autora popularne serije Laganini „Stvarno ne brišemo komentare i jako ih je malo negativnih!“ – ekipa iz „Videoboxa“ otkriva kako su sami osmislili i snimili uspješnu seriju

Nova epizoda „Pseća posla“ u trajanju od 29 minuta donosi nove zaplete koji počinju nestankom jednog psa. Izgubio se maltezer Floki kojeg Karlo pod svaku cijenu mora pronaći, a David će probati Ivoru dokazati jednu svoju suludu teoriju za koju mu je također potreban pas. Stvari se zakompliciraju kad krenu laži, ali će se istina vrlo brzo nanjuškati.

U glavnim su ulogama dobro znani Karlo Vorih, David Bakarić, Ivor Lapić, a ovoga su puta u gostujuće uloge došli Lucija Nera Đurić, Palmina Roglić, Andrija Tomić kao kolega, etičko ogledalo i najbolji savjetnik, Josip Lukić kao stanar koji se očito udomaćio na Karlovom krevetu i Kristian Bonačić kojeg smo upoznali kao povratnika iz ratne Ukrajine, no sada ima potpuno novi poziv.

Scene u četvrtoj epizodi snimane su ovoga ljeta u Zagrebu, kao što su dečki u intervjuu za MF i kazali, u pauzama od studentskih obaveza posvećuju se kreativi. 

Prva epizoda „Videoboxa“ emitirana je 2022. „Ruka sudbine” skupila je prvu publiku i dobila nagradu na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva. Nakon toga, na zimu je slijedila Božićna epizoda „Nova godina, stari ja” dok je treća epizoda „Pola-pola” izašla pred ljeto, a zapleti o trojici prijatelja i njihovih peripetija u ranim neobaveznim, dvadesetim godinama nisu razočarali ni u posljednjoj epizodi „Pseća posla”. Sve epizode dostupne su na Youtube kanalu Videobox

Još vijesti