M. P. u Laganini

Fanovi jeste li spremni? Sumrak saga dobiva adaptaciju u obliku serije

Službeni datum izlaska prvih epizoda stiže uskoro.

21. travnja 2023 14:24
Glumci popularnog serijala

Glumci popularnog serijala Foto: Joe Seer/Shutterstock

Godinama nakon završetka popularne Sumrak sage brojni fanovi su žudili za novim nastavcima vampirskog svijeta, a čini se kako bi im se ta želja ipak mogla ostvariti. Kako je potvrdio Variety, hit film o vampirima i vukodlacima spreman je za adaptaciju u obliku serije koja će se temeljiti na romanima Stephenie Meyers.

Prema posljednjim informacijama, Wyck Godfrey i Erik Feig angažirani su kao izvršni producenti. Feig je bivši dopredsjednik Lionsgate Motion Picture Groupa, dok su Godfrey i njegova producentska tvrtka Temple Hill producirali pet filmova Sumraka. Također, očekuje da će i sama autorica, Meyers, biti uključena u seriju.

Ova romansa bila je veliki hit i prije nego što su se filmovi počeli snimati, a nakon što je objavljen prvi film, Sumrak saga je postala najdraža priča među tinejdžerima diljem svijeta. O tome govori činjenica da je u svijetu prodano preko 42 milijuna primjeraka ovog serijala i to s prijevodima na 37 jezika.

Izvorna filmska franšiza sadržavala je pet filmova koji su objavljeni između 2008. i 2012. godine. Priča obrađuje tinejdžersku opsjednutost ljubavlju i romantikom, a sve to uz elemente fantazije i nadnaravnog. Hoće li se adaptacija u obliku serije svidjeti novoj generaciji tinejdžera? Saznat ćete vrlo brzo, a više informacija o službenom datumu izlaska prvih epizoda stiže uskoro, prenosi Index.hr.

Još vijesti