V.F. u Laganini

Hoće li se snimiti reboot serije The Office? Sukreator Greg Daniels prokomentirao glasine

„Lijepo smo završili tu priču.“

17. studenog 2023 15:12
Serija „The Office“

Serija „The Office“ Foto: The Office; YouTube/Screenshot

Sukreator urnebesne serije The Office, Greg Daniels, progovorio je o ponovnom pokretanju ovoga sitcoma. Napomenuo je da ne želi raditi reboot jer je zadovoljan kako je priča završila, ali je rekao kako to ipak ne mora značiti da nema interesa za nove projekte koji se tiču serije.

Tijekom intervjua za TheWrap kako bi razgovarao o svojoj novoj seriji Upload, Daniels se dotaknuo oživljavanja omiljenog sitcoma nakon izvješća da se radi na ponovnom pokretanju, piše Unilad.

„Ne volim razmišljati o bilo čemu kao o rebootu, znate na što mislim?“ rekao je.

„Zato što osjećam da smo lijepo završili tu priču. Likovi su imali zaključak. Nikada ne bih želio ponoviti tu istu seriju s drugom glumačkom postavom, jer mislim da smo dobili najsretniju glumačku postavu, najbolju glumačku postavu ikada, na TV-u, za tu seriju. Dakle, pojam ponovnog pokretanja nije od interesa“, objasnio je Daniels.

Daniels je dodao da bi umjesto toga želio proširiti The Office svemir, slično onome što su učinile spin-off serije Ratova zvijezda.

„Sestrinska“ emisija?

„Možda nešto poput načina na koji je The Mandalorian nova serija u svemiru Ratova zvijezda, znate na što mislim? Nešto poput ideje ove dokumentarne ekipe koja radi dokumentarac o drugoj temi“, istaknuo je.

„Mislim da bi to moglo biti intrigantno i kreativno. Ali ne znam ni kako biste to nazvali. Ne znam je li to kao sestrinska emisija ili nešto slično. Ne znam koji je pojam. Ali ne čini se da bi reboot bio prikladan izraz za to“, dodao je Daniels.

Godine 2020., tijekom intervjua za Esquire, John Krasinski, koji je utjelovio Jima Halperta, otkrio je hoće li se ponovno okupiti sa svojim bivšim kolegama iz serije.

The Office mi je bio apsolutno sve. Mislim, to je moj početak i moj kraj. Prilično sam siguran da ću na kraju svoje karijere i dalje biti poznat po Jimu. To je bilo moje prvo iskustvo s Hollywoodom. Bila je to prva kreativna obitelj koju sam ikada imao“, započeo je.

„Na mnogo načina, oni će uvijek biti najvažniji ljudi u tom najvažnijem iskustvu u mojoj karijeri. Tako da, da su napravili okupljanje, ja bih to apsolutno volio učiniti“, rekao je Krasinski.

Izvor: Unilad

Još vijesti