M. P. u Laganini

Ljubitelji ovog keksa ne moraju brinuti! Recept je vječno sačuvan u trezoru

Garantiraju beskraju očuvanost.

7. srpnja 2023 15:16
Ukusni Oreo keksi

Ukusni Oreo keksi Foto: Canva

Oreo je za mnoge broj jedan keks u svijetu, nije ni čudno da ima ogroman broj obožavatelja diljem svijeta kada imaju domišljate PR kampanje kojima podižu snagu svog brenda.

Naime, izgradili su svoju vlastitu verziju trezora za sjeme, koji umjesto agrikulture sadrži Oreo kolačiće. U slučaju neke vrste globalne kataklizme, iz Orea poručuju da će kolačići i recept pod svaku cijenu biti tamo sačuvani.

Svim ljubiteljima popularnog keksa poručuju da mogu mirno spavati jer je kolačići trajati vječno. Ovom PR  triku su se potpuno posvetili i angažirali su glumce koji su glumili CEO-a i članove odbora Orea, a kreirali su i specijalizirano pakiranje koje garantira očuvanost svima omiljenog keksa.

U priopćenju iz Orea piše: „Kao dodatna mjera opreza, Oreo paketi su zamotani u mylar, koji može izdržati temperature od -80 stupnjeva do 300 stupnjeva Fahrenheita i otporan je na kemijske reakcije, vlagu i zrak, čuvajući kolačiće svježima i zaštićenima za godinama koje dolaze.“

Cijela kampanja ima i dokumentarac na YouTubeu, a sadrži intervjue s osobljem i prikazuje cijeli proces od početka do kraja. Ova kampanja je osvojila nagradu na 13. godišnjoj dodjeli nagrada „Shorty“, a Oreo kolačići su najprodavaniji na svijetu, stoji na elegant.hr.

Još vijesti