V.F. u Laganini

Izašla najava za „Squid Game“ s glumačkom postavom: Fanovi se žale da nema ženskih likova

Oglasili su se i iz Netflixa.

28. lipnja 2023 15:28
U novoj sezoni će se pojaviti i stari likovi.

U novoj sezoni će se pojaviti i stari likovi. Foto: YouTube; Netflix/Screenshot

Ako nisi pogledao seriju Squid Game, sigurno si za nju čuo. I dok neki jedva čekaju novu sezonu, drugi opet strepe da ona neće biti dovoljno dobra. Kako god bilo, ako si pogledao prvu sezonu, vjerojatno ćeš i drugu jer će te znatiželja ubijati.

U subotu je Netflix objavio detalje za drugu sezonu serije Squid Game i to gotovo dvije godine nakon premijere prve. Međutim, neki obožavatelji su razočarani nedostatkom žena u novom glumačkom sastavu, piše Insider.

Otkriveno je da se glumačka postava nove sezone sastoji od mješavine starih i novih lica. Povratnici će uključivati protagonista Gi-huna (Lee Jung-jae), idejnog tvorca igre poznatog kao „Front Man“ (Lee Byung-hun) i detektiva Hwang Jun-ho (Wi Ha-jun). Gong yoo, glumac koji je glumio tajanstvenog regruta u prvoj sezoni, također će se pojaviti u nastavku.

Poznati južnokorejski glumci u novoj sezoni

U međuvremenu, teaser trailer također prikazuje nekoliko poznatih južnokorejskih glumaca koji će se pridružiti glumačkoj postavi. Popis uključuje bivšeg K-pop idola koji je postao svestrani glumac Yim Si-wan.

Park Sung-hoon, glumac koji glumi negativca u najnovijoj Netflixovoj hit K-drami „The Glory“ također će biti dio glumačke ekipe. Druga dva glumca u centru pozornosti su Kang Ha-neul, koji je u Južnoj Koreji dobro poznat po ulozi u romantičnoj komediji „When the Camellia Blooms“, kao i glumac i reper Yang Dong-geun, poznat po povijesnoj drami „Zabranjeni brak“. Daljnji detalji o njihovim likovima nisu bili uključeni u najnovije priopćenje za tisak.

Dok nova lica u nadolazećoj sezoni izazivaju oduševljenje, mnogi obožavatelji su užasnuti što se na popisu glumaca nije našla nijedna žena.

„Ovo je nevjerojatna glumačka postava??? Ali pomalo je ludo što nema niti jedne žene“, glasio je tweet. „Nema žena, a jedna od najboljih stvari prve sezone je bila glavna glumica?“, požalio se još jedan obožavatelj na Twitteru.

Ovo je samo prva najava

Na sreću obožavatelja, iz Netflixa su prokomentirali da će glavni ženski likovi biti predstavljeni u nadolazećim vijestima o glumačkim postavama.

„Ovo je bila prva najava glumaca za drugu sezonu Squid Game. Uzbuđeni smo što ćemo uskoro podijeliti više vijesti o glumačkim postavama, koje će uključivati glavne ženske likove“, rekao je glasnogovornik Netflixa za Insider.

Produkcija druge sezone ove serije trebala bi započeti kasnije ove godine, a režirat će je i producirati Emmyjem nagrađeni redatelj Hwang Dong-hyuk, prema priopćenju za javnost koje je objavljeno 17. lipnja.

Izvor: Insider.com

Još vijesti