S.D. u Nakon predavanja

Netflix potvrdio: Izlazi nova sezona serije „Monster”, ali neće nastaviti priču o Jeffreyu Dahmeru

Iduća sezona serije prenosi mračnu priču braće koji su ubili svoje roditelje.

2. svibnja 2023 12:19
„Dahmer –Monster: The Jeffrey Dahmer Story“

„Dahmer –Monster: The Jeffrey Dahmer Story“ Foto: Rokas Tenys/Shutterstock

Unatoč čežnjama mnogih obožavatelja, serija „Dahmer –Monster: The Jeffrey Dahmer Story“ neće nastaviti priču okrutnog serijskog ubojice.

Netflix je u studenom najavio da će se „Monster“ dobiti još dvije sezone, ali da će se fokusirati na potpuno novim negativcima.

1. svibnja su, na svojim službenim stranicama, Netflix i Ryan Murphy potvrdili da će sljedeći dio serije „Monster“ biti naslovljen „Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story“.

Lyle i Erik Menendez dva su brata osuđena za brutalno ubojstvo svojih imućnih roditelja, a njihov slučaj prenosilo je već nekoliko dokumentaraca.

Netflix nije samo najavio temu, već je objavio i video teaser koji sadrži autentičan poziv hitnoj službi, upućen od strane Lylea Menendeza i otkriva datum izlaska sezone u 2024. godini.

Dvojici muškaraca dvaput je suđeno zbog ubojstva njihovih roditelja, Joséa i Kitty.

Ovaj slučaj izazvao je poseban interes javnosti jer su dva brata tvrdila da su bila seksualno zlostavljana od strane svojih roditelja zbog čega su ih, u strahu za svoj život, odlučili ubiti.

Međutim, obitelj s Beverley Hillsa bila je prilično bogata, što je državne tužitelje dovelo do zaključka da su ubojstvo počinili kako bi se domogli višemilijunskog imanja svog oca.

Tijekom prvog suđenja presuda nije donesena, dok je drugi pokušaj, da se osigura osuda, uspješan jer su obojica proglašeni krivima za ubojstvo prvog stupnja.
 

Još vijesti