OGLAS u Laganini

Jedan ekosustav, brojne mogućnosti – sve što vam je potrebno ovog ljeta

Jedinstveno iskustvo!

7. kolovoza 2022 11:35

Samsung Galaxy ekosustav - 6 Foto: MojFaks

Samsung Galaxy ekosustav - 5 Foto: MojFaks

Samsung Galaxy ekosustav - 4 Foto: MojFaks

Samsung Galaxy ekosustav - 3 Foto: MojFaks

Samsung Galaxy ekosustav - 2 Foto: MojFaks

Tehnologija je promijenila načine kako studiramo i živimo, pa tako i odlazak na ljetovanje. Doba papirnatih karata i vodiča, razglednica, kao i fotoaparata čije smo filmove davali razvijati, stvar su prošlih vremena. Danas je alat modernog putnika mnogo elegantniji i sofisticiraniji za snalaženje, javljanje drugima te stvaranje uspomena. Zato uz najnoviji Samsung Galaxy ekosustav kojeg čine
Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5 i Galaxy Watch6, ljetovanje iz snova može početi.

Jedinstveno iskustvo

Galaxy Z Flip5 donosi jedinstveno, preklopno iskustvo koje je stvoreno za izražavanje vlastite osobnosti tijekom putovanja. Dok ste na putovanju, namjestite si Widgete na način koji vama najviše odgovara kako biste u hodu provjeravali vrijeme i slušali omiljenu glazbu tijekom vožnje u gradskom prijevozu. Uz pomoć Multi Widget funkcije, možete ih jednostavno pregledati u trenutku, dok bez otvaranja uređaja možete lako pročitati poruke i odgovoriti na pozive.

Ipak, najvažnija stvar svakog pametnog telefona na putovanju je – kamera. Galaxy Z Flip5 zato nudi najsvestranije iskustvo kamere dosad s kojom ćete biti spremni napraviti putničke fotografije za pamćenje. Ako putujete s društvom, napravite impresivne selfije uz pomoć Flex Window zaslona i stražnjom kamerom Galaxy Z Flip5 pametnog telefona. Iskoristite mogućnost FlexCam opcije kako biste napravili kreativne uspomene iz različitih kutova bez korištenja ruku. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, svakako će vam se svidjeti i Super Steady stabilizacija kamere za kristalno jasne fotografije čak i u pokretu.

Putnička produktivnost u digitalnom obliku

Isto tako, Galaxy Z Fold5 pametni telefon također donosi brojne funkcije koje bi se svidjele mladim putnicima između studija i obaveza. Za početak, velik i kvalitetan glavni zaslon od 7,6 inča kad se uređaj otvori omogućava iskustvo korištenja poput tableta, što je idealno za pregledavanje karti i korištenje putničkih aplikacija. Kada ispunjen dan završi, idealan je i za večernje gledanje filmova ili čitanje kako biste svoju glavu istinski odmorili prije početka predavanja i novog semestra.

Ako pripadate skupini putnika koja voli voditi svoje male blogove i bilježiti tijek putovanja, uz impresivan zaslon svakako će vam se svidjeti i iskustvo korištenja renomirane S Pen olovke, koja sada dolazi u novom, tanjem i kompaktnijem izdanju naziva S Pen Fold Edition. U hodu, možete lako čitati, razgovarati s prijateljima te koristiti mnogo aplikacija zahvaljujući unaprijeđenom Taskbaru, kako biste čak i tijekom odmora bili dinamični i produktivni.

Pametni sat za pametnog putnika

Uz preklopne pametne telefone, u vaš putnički tehnološki ekosustav svakako će se odlično uklopiti i pametni satovi Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic. Za početak, 20 % veći zaslon može sada prikazati više teksta, a vama kao korisniku i veću tipkovnicu. Ne morate brinuti hoće li se zaslon vidjeti pod iznimnim suncem zahvaljujući Always On Display funkciji za prilagođavanje svjetline zaslona. Pravim avanturistima svakako će se svidjeti brojne opcije za praćenje zdravlja, poput brojnih fitness funkcija koje mjere sastav tijela uz pomoć personaliziranih zona mjerenja srčanih otkucaja. Svoj jutarnji jogging možete lako pratiti uz pomoć Track Opcije, dok Custom Workout značajka savršeno pomaže u stvaranju i praćenju različitih rutina vježbanja.

Ekosustav za poželjeti

Ipak, kad već pričamo ekosustavu, novi Samsung pametni telefoni i satovi funkcioniraju beskompromisno – individualno i zajedno. Recimo, na putovanju će vam se svakako svidjeti mogućnost nadograđene Camera Controller funkcije za daljinsko upravljanje na uparenom Galaxy Z Flip5 pametnom telefonu. Možete biti i mirniji od straha gubitka uređaja, jer Galaxy Watch6 serija putem značajke Pronađi moj telefon s podrškom za karte omogućava pronalazak vašeg Galaxy Z Flip5 ili Galaxy Z Fold5 pametnog telefona u trenutku.

Ljeto je u punom zamahu, ali mnogi od nas tek planiraju kako će ga provesti. S najnovijim Samsung Galaxy ekosustavom, spremni ste krenuti na put s kojim ćete stvoriti uspomene za pamćenje. Trenutno su Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 dostupni u prednarudžbi s kojom možete ostvariti super pogodnosti s više memorijskog prostora po cijeni osnovne varijante i dodatne bonuse. Isto tako, i Galaxy Watch6 serija dostupna je u prednarudžbi gdje na poklon dobivate Galaxy Buds2. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/.

Još vijesti