S.D. u Laganini

Pedro Pascal nije bio jedina opcija za ulogu Joela Millera iz hit serije „The Last of Us“: Ovaj poznati glumac skoro ga je zamijenio

Pedro i Bella svojim su izvedbama oduševili kritičare i publiku.

28. lipnja 2023 11:00
Teško bi bilo koga drugoga zamisliti...

Teško bi bilo koga drugoga zamisliti... Foto: Canva/DFree/Shutterstock

Posljednjih nekoliko godina Pedro Pascal svoju glumačku karijeru digao je na zavidnu razinu, ali ulogu Joela Millera iz hit serije The Last of US skoro mu je „ukrao“ drugi poznati glumac.

Iako su ljubitelji originalnog materijala, tj. videoigre, bili skeptični kada je najavljena serija, taj skepticizam nestao je vrlo brzo kada su ugledali već prvu epizodu.

Posebne pohvale zasluženo su dobili Pedro Pascal i Bella Ramsey, koji su svojim izvedbama glavnih likova oduševili kritičare i publiku.

Osim Pascalove glume koja se svidjela kritičarima, gledatelji i gledateljice bili su očarani njegovim ponašanjem tijekom promidžbe samog filma te je Pedro postao prava internetska senzacija.

S obzirom na oduševljenje koje je izazvao kod publike, teško je zamisliti da je Joela Millera mogao utjeloviti drugi glumac, ali malo je falilo da se to dogodi.

Kreator serije Craig Mazin, tijekom gostovanja na podcastu „Happy Sad Confused“ otkrio je da je za ulogu Joela razmatrao i glumca Matthewa McConaugheya.

„Istina je da sam razgovarao sam s Matthewom. Ne mogu reći da smo ušli u ozbiljne pregovore... To je jedna od onih stvari gdje, siguran sam da postoji alternativni svemir gdje Joela glumi drugi glumac. Matthew McConaughey je nevjerojatan glumac, siguran sam da bi bilo sjajan, ali bilo bi drugačije, a meni se sviđa ovo što smo napravili“, zaključio je tvorac serija.

Iako je Pedro postigao ogromnu slavu, McConaughey je jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca i sigurni smo da bi serija i s njim postala ogromni hit, ali nakon savršene izvedbe Pascala, teško je zamisliti seriju toliko drugačijom.

O ovoj Studigo epizodi upoznajte Leu koja je studirala u Poljskoj!

 

Još vijesti