V.F. u Laganini

Ovaj jedistveni luftić će te učiniti zvijezdom plaže i Instagrama, ali ćeš se morati pozdraviti s preplanulim tenom

Ovo ljeto zablistaj na plaži!

3. kolovoza 2023 15:40
Luftić nije za one koji ne vole biti u centru pažnje

Luftić nije za one koji ne vole biti u centru pažnje Foto: @is_siigii/Instagram

Ideš na more i želiš izgledati dobro, ali nemaš inspiracije za outfit? Nema problema, pomoći ćemo ti. Predstavljamo ti, ako ne najljepši, onda svakako najluđi luftić koji si ikada vidio. Obećajemo ti da će sve oči na plaži biti uprte u tebe.

Vjerojatno se na put trudiš spakirati što je moguće manje stvari. To je upravo jedna od glavnih prednosti ovog luftića. Ako ga poneseš na more, neće ti trebati kupaći jer je luftić dizajniran poput odjela na napuhavanje s crtežom kupaćeg.

Luftić španjolske umjetnice SiiGii Luftić španjolske umjetnice SiiGii Foto: @is_siigii/Instagram

Osim toga, neće ti trebati ni krema za sunčanje jer spomenuto odijelo na napuhavanje ne propušta zrake sunca. Autor ovog, u najmanju ruku, nesvakidašnjeg luftića je španjolska umjetnica SiiGii.

Ipak postoji nekoliko stvari na koje ćeš morati pripaziti ako se odlučiš na ovaj outfit.

Ništa od ronjenja

Imaj na umu da odijelo na napuhavanje nije prikladno za ronjenje. Zapravo, moraš imati poseban talent da uspiješ u njemu potonuti. Druga stvar na koju moraš pripaziti je da se ne okreneš na trbuh jer će te cijela ekipa morati spašavati i okretati te na pravu stranu poput jadne male kornjače koja se prevrnula i ne može ustati. Pripazi i da ne otplutaš predaleko. Ako pored tebe prođe trajekt, nije dobro. Ali s druge strane, ako taj isti trajekt počne tonuti, možeš putnicima poslužiti kao čamac za spašavanje.

Ako želiš uhvatiti boju, ništa od toga. Jednostavno ćeš morat izabrati između ovog jedinstvenog modnog odabira koji će skupljati lajkove na tvom Instagramu ili preplanulog tena. Lice će ti svakako biti preplanulo jer će ono jedino biti izloženo suncu. Priznajemo, vratiti se tijela bijelog poput sira s licem bojem mliječne čokolade nije idealno, ali možda pokreneš novi trend.

Također, nećeš moći otići u restoran na ručak ili u kafić na piće i nositi ovo odijelo za kupanje ispod odjeće poput bikinija. Iz očitih razloga. Ali zato ćeš na plaži svakako biti u centru pažnje. Postoji i velika vjerojatnost da postaneš zvijezda Instagrama.

Više hrabrih outfita za plažu potraži na stranici SiiGii.com.

Još vijesti