M. P. u Laganini

Ove aplikacije će vam olaškati život! Jednostavne su za korištenje i rade na principu umjetne inteligencije

Ovo će vam trebati.

22. prosinca 2023 13:11
Umjetna inteligencija

Umjetna inteligencija Foto: Canva

Pojava ChatGPT-a je stvorila interes za umjetnu inteligenciju, no njeno korištenje izaziva strah da će prevladati i zamijeniti ljude i neke poslove.

Tehnologija umjetne inteligencije se postepeno uvlači u razna područja ljudskog djelovanja, a sve više kompanija želi unaprijediti svoje poslovanje koristeći istu. Iako su određeni stručnjaci već napravili popis zanimanja čiji će posao preuzeti umjetna inteligencija, to se još nije dogodilo, barem ne u tolikoj mjeri.

Usprkos tome što je strah postojan, ljudi sve više koriste umjetnu inteligenciju, a postoje i aplikacije koje rade na njenom principu. Jedna korisnica TikToka je na svom profilu podijelila aplikacije/sustave koji svima mogu biti od koristi, a pogotovo studentima.

Bilo kako bilo, ne savjetujemo vam da na taj način pišete seminarske radove i eseje, ali će vam zato neke druge aplikacije s popisa sigurno trebati.

 

@thealexandranikolic Pisi mi na IG za više informacije ✨ itsalexandranikolic #onlinebiznis #balkan #balkantiktok #marketing #financijskasloboda #pasivnazarada #trejdanje #fypserbia #fypbosnia #fypcroatia ♬ tumblr girls - ⭒

 

Još vijesti