M. P. u Laganini

Tramvaj na livadi kraj Jaruna! Doživite iskustvo nezaboravnog glazbenog putovanja

Ovoga vikenda se održava LMF Festival.

14. lipnja 2023 16:20
Tramvaj na zagrebačkom Jarunu

Tramvaj na zagrebačkom Jarunu Foto: TikTok/ zagrebinfo/Screenshot

Ovoga vikenda na Jarunu se održava „LMF Festival“, treće izdanje ovog događaja je malo drugačije od drugih jer doprinosi gradskom duhu Zagreba.

Naime, u chill zoni je osmišljena nova zanimljivost, a to je City Stage. Na livadi je postavljen zagrebački tramvaj, a takvo nešto do sada nije viđeno. Osim tramvaja, ugrađen je i veliki sat koji podsjeća na one koji su postavljeni na svakom trgu, a tim potezom dodatno upotpunjuju prostor.

 

@zagrebinfo Tramvaj na livadi kraj jezera na Jarunu, to još nije viđeno! 🤩 Doznali smo o čemu je riječ! LMF Festival održava se ovaj tjedan po treći put, a zagrebački tramvaj bit će postavljen u chill zoni, koji će najviše doprinijeti gradskom duhu Zagreba. 💙 Veliki sat, izgledom isti baš kao i satovi koji su postavljeni na svakom trgu, dodatno će upotpuniti prostor, pružajući dojam da se cijeli mali trg izgradio baš usred Jaruna. 😍 🎉 Festival traje od 15.06. do 17.06. #zagrebinfo #lmffestival #zet #zagreb ♬ original sound - zagreb.info

 

Organizatori su se potrudili da, osim glazbe, gosti uživaju i u ambijentu koji pruža dojam jednog cijelog malog trga koji je izgrađen usred Jaruna. Osim toga, na City Stage-u će biti raspoređeni semafori i prometni znakovi, a postavit će se i putokaz koji pokazuje smjer prema različitim pozornicama.

Još jedna atrakcija ovog festivala biti će gondole koje se inače koriste za vožnju žičarom, izvedbe počinju u popodnevnim satima, a pozornice pružaju iskustvo nezaboravnog glazbenog putovanja. Svaki kutak je posebno osmišljen, a posjetitelji će moći uživati u spoju glazbe, umjetnosti i urbanih elemenata, piše na index.hr.

Još vijesti