M. P. u Laganini

SC Rijeka ima slatku nagradnu igru: Sudjeluj i osvoji maxi palačinku, zadatak je jednostavan!

Obilježava se i „Dan ljubavnih poruka“.

26. rujna 2023 13:01
Ukusne i mekane palačinke

Ukusne i mekane palačinke Foto: Canva

Pisali smo o rasporedu jesenskih aktivnosti u Studentskom centru Rijeka, pa je tako danas prema rasporedu „Dan palačinki“.

vezano Upoznavanje brucoša sa studentima viših godina Nakon predavanja Jesenske aktivnosti u Rijeci nadmašile očekivanja – studentima sigurno neće biti dosadno!

Povodom tog dana, SC je na službenoj Facebook stranici objavio nagradnu igru gdje je glavna nagrada maxi palačinka za pravog romantika. Osim palačinki, obilježava se i „Dan ljubavnih poruka“ od kojih će se nagraditi najbolja

Naime, zadatak je da u komentaru ispod objave napišete svoju ljubavnu poruku, a pod time žele da se izrazite onako kako smatrate da jedna ljubavna poruka treba izgledati. U komentarima je dozvoljeno označiti osobu koja je bila inspiracija za ljubavnu poruku, ali i onu s kojom ćete podijeliti maxi palačinku.

S palačinkom se možete zasladiti na dvije lokacije: SN IGK (Restoran Mini) i SN Trsat (Restoran Kampus). Igra traje do četvrtka u 23 sata, a pobjednike će proglasiti posljednjeg petka u rujnu.

Još vijesti