M. P. u Laganini

Zbog ovakvih prizora se isplati spakirati kofere! Ovo je najljepša plaža svijeta za 2023. godinu

Uvrstite na svoju travel listu.

25. kolovoza 2023 15:05
Predivna plaža s bijelim pijeskom i tirkiznim morem

Predivna plaža s bijelim pijeskom i tirkiznim morem Foto: Anton Gvozdikov/Shutterstock

Mnogi turisti koji dolaze iz stranih zemalja imaju naviku čitati i proučavati turističke internetske portale koji nude individualne savjete za ljude koji planiraju odmor. Jedna od takvih stranica jest „Europe Best Destination“ koja se smatra jednom od najutjecajnijih stranica takve vrste na svijetu.

Svakoga ljeta, na stranici se proglasi najljepša plaža na svijetu za tu godinu, a ove godine konkurenciju je oborila španjolska „Torrent de Pareis“. Ova španjolska plaža je zavrijedila laskavu titulu najatraktivnije europske plaže.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mallorca | Tipps | Angebote | Ausflüge (@dream_of_mallorca)

 

S obzirom na činjenicu da se radi o jednoj od najutjecajnijih turističkih stranica, njihovo mišljenje zainteresira mnoge turiste koji s nestrpljenjem čekaju mišljenje stručnjaka. Tako bi ova plaža mogla privući nove turiste iz cijelog svijeta, a zahvaljujući njima sezona u Španjolskoj bi mogla biti bolja od ranijih godina, stoji na jolie.hr.

Torrent de Pareis je smještana među Balearskim otocima, okružena je kamenim liticama, a more mijenja više nijansi plave boje. Do sada se nije pojavljivala na listama plaža svijeta, ove godine je uvjerljivo odnijela pobjedu, a zbog ovakvih prizora se isplati spakirati kofere.

Još vijesti