S.D. u Laganini

KVIZ: Riješi ovaj kviz znanja i pokaži da si pravi Hogwarts štreber!

Zadnji dio serijala Harry Potter, po prvi put, oduševio je gledatelje malih ekrana prije čak 12 godina.

9. lipnja 2023 16:08
Hogwarts pismo

Hogwarts pismo Foto: Tuyen Vo/Unsplash

Iako je od posljednjeg filma Harry Potter serijala prošlo dosta vremena, masa obožavatelja čarobnjačkog svijeta konstantno raste. Isti nisu sakrili svoje oduševljenje nakon što je (nedavno) pokrenuta lavina medijskih nagađanja o mogućnosti filmske adaptacije devetog dijela ovog serijala „Harry Potter And The Cursed Child“.

Radnja ovog dijela smještena je 20 godina nakon prijašnjeg, a fokus je stavljen na Harryjevog najmlađeg sina – Albusa Severusa Pottera, koji u to vrijeme pohađa Hogwarts.

Još u studenom 2022., razni portali pokrenuli su „šuškanja“ o tome da je izvršni direktor Warner Bros. Discoveryja, David Zaslav istaknuo planove o nastavku ove franšize, a dodatnu nadu obožavateljima je nedavno dao i glumac Rupert Grint (koji je dio originalne postave) priznanjem na televizijskom programu „This Morning“, da bi vrlo rado oživio svoju ulogu Rona.

S obzirom na to da su se šuškanja o snimanju novog dijela serijala pokazala (na sreću nekih i na tugu drugih) neistinitima, za utjehu vam donosimo kviz znanja koji će dokazati da ste pravi fan ovog magičnog svemira.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Još vijesti