V.F. u Laganini

Službeno je? Ipak ništa od novog nastavka filma o Harryju Potteru

Obožavatelji su razočarani.

20. veljače 2023 15:37
Unutrašnjost Hogwartsa

Unutrašnjost Hogwartsa Foto: Gianfrancodebei via Pixabay

Fanovi Harryja Pottera su bili oduševljeni kad su se pojavile glasine kako će se uskoro snimiti novi nastavak filma o popularnom čarobnjaku. Međutim, čini se kako glasine ipak nisu istine. Predstava Harry Potter and the Cursed Child se 2016. godine izvodila na brojnim pozornicama diljem svijeta pa se tako pretpostavljalo da će se snimiti i istoimeni film.

Radnja ovog dijela smještena je 20 godina nakon prijašnjeg, a fokus je stavljen na Harryjevog najmlađeg sina – Albusa Severusa Pottera, koji u to vrijeme pohađa Hogwarts, o čemu smo već ranije pisali.

Čak je i britanski glumac Rupert Grint, koji je utjelovio Harryjevog prijatelja Ronalda Weasleyja, u britanskoj emisiji This Morning dao naslutiti kako se nada da će projekt zaista zaživjeti.

Glasnogovornik demantirao glasine

„Ne mogu smisliti dobar razlog da ne nastavimo dalje otkrivati ovaj svijet. Volim svoj lik, volim taj svijet. To je ogroman dio mog života, a očekujem i da će se novom projektu pridružiti Daniel Radcliffe i Emma Watson, bez kojih nastavak ne bi imao smisla“, rekao je Rupert Grint.

Obožavatelji će se ipak razočarati jer je glasnogovornik Warner Brosa za Mirror potvrdio kako glasine nisu istinite i kako novog nastavka ipak neće biti. Osim toga, Daniel Radcliffe, koji je utjelovio Harryja Pottera, je priznao kako se ipak želi posvetiti nekim drugim projektima.

Izvor: Mirror

vezano Expecto Ksetorum V - 7 Nakon predavanja „Expecto Ksetorum V“: Raj na zemlji za sve fanove Harryja Pottera

vezano A bit će i čarobnih napitaka Nakon predavanja Expecto Ksetorum V: Čarobni događaj, čarobnog sadržaja!

Još vijesti