S.D. u Laganini

Obožavatelji ovog serijala oduševljeni: planira se snimanje novog nastavka „Harryja Pottera“?

Svi obožavatelji čarobnjačkog svijeta oduševit će se ovim „šuškanjima“.

3. veljače 2023 12:13
Mislite li da su šuškanja istinita?

Mislite li da su šuškanja istinita? Foto: Rae Tian/Unsplash

Zadnji dio serijala Harry Potter, po prvi put, oduševio je gledatelje malih ekrana prije čak 12 godina. Iako je od tad izdano nekoliko filmova „Fantastic Beasts“ koji se odvijaju u istom čarobnjačkom svijetu, ni jedan nije dosegnuo oduševljenje i pohvale poput originalnog serijala.

Iako je od posljednjeg dijela prošlo dosta vremena, masa obožavatelja ovog svijeta konstantno raste. Isti nisu sakrili svoje oduševljenje nakon što je (nedavno) pokrenuta lavina medijskih nagađanja o mogućnosti filmske adaptacije devetog dijela ovog serijala „Harry Potter And The Cursed Child“.

Radnja ovog dijela smještena je 20 godina nakon prijašnjeg, a fokus je stavljen na Harryjevog najmlađeg sina – Albusa Severusa Pottera, koji u to vrijeme pohađa Hogwarts.

Još u studenom 2022., razni portali pokrenuli su „šuškanja“ o tome da je izvršni direktor Warner Bros. Discoveryja, David Zaslav istaknuo planove o nastavku ove franšize, a dodatnu nadu obožavateljima je nedavno dao i glumac Rupert Grint (koji je dio originalne postave) priznanjem na televizijskom programu „This Morning“, da bi vrlo rado oživio svoju ulogu Rona.


 

Još vijesti