M. P. u Laganini

Jeste li ikada pili kavu u avionu? Stjuard otkrio kako se čiste posude za kavu i šokirao korisnike društvenih mreža

Zna sve tajne ove industrije.

8. prosinca 2023 13:54
Stjuard Kevin

Stjuard Kevin Foto: TikTok/ichbinvin/Screenshot

 Jeste li ikada pili kavu u avionu? Ako niste, nakon ovoga vjerojatno ni ne želite. Stjuard s TikToka je svojim pratiteljima otkrio da nikad ne bi popio kavu u avionu.

Kevin, koji stoji iza profila „ichbinvin“ radi u zrakoplovnoj industriji, a na njegovom profilu često možete vidjeti videozapise baš na tu temu. Inače, Kevin je član kabinskog osoblja i upoznat je s nekim činjenicama o spomenutoj industriji, a na svom profilu ih često i komentira.

Nedavno je prokomentirao jednu temu s Reddita, gdje se pričalo o „malim prljavim tajnama“ ove industrije, a jedna od njih je kava. Svojim pratiteljima je savjetovao da kavu popiju prije puta jer je činjenica da se spremnici rijetko čiste, ono što bi vas najmanje od svega trebalo zabrinjavati

@ichbinvin #flightattendant #travel #airline ♬ original sound - keVin

Za njega je uvijek bio zabrinjavajuć način kako stjuardese moraju čistiti posude za kavu. Objasnio je da, u trenutku kada treba isprazniti posudu za kavu, se mora skroz približiti WC-u da se ne napravi nered. Upravo zbog toga mu na pamet padaju samo bakterije koje se izravno vraćaju u tu posudu za kavu.

Iako, napomenuo je da takav način kuhanja i čišćenja posude za kavu vjerojatno nije u svim letovima, a pogotovo u onima prve klase.

 

Još vijesti