V.F. u Vijesti

Student iz Srbije može govoriti, recitirati i pjevati unazad: Pokušat će oboriti i svjetski rekord

Zamislite da možete zapamtiti cijelu skriptu i unatrag ispričati gradivo profesoru na usmenom.

25. listopada 2022 14:36
Jovan Jeremić može govoriti i pjevati unazad

Jovan Jeremić može govoriti i pjevati unazad Foto: Screenshot, YouTube: Prva tv; emisija Jutro

Jovan Jeremić iz Ivanjice iz susjedne Srbije ima pomalo neobičan talent. Jedan je od rijetkih ljudi koji mogu pričati, pjevati i recitirati unazad. Trenutno je student u Beogradu, a mnogi ga prijatelji mole da im otkrije tajnu svoga talenta.

„Osim toga što mogu izgovarati riječi unazad na materinjem jeziku, problem mi ne predstavljaju ni strani jezici. Unazad znam govoriti na engleskom i francuskom, ali ni drugi strani jezici mi nisu problem, samo ako dobro čujem glasove u rečenici“, prenosi Espreso.

Jovan kaže da je taj talent otkrio s 15 godina i to sasvim slučajno, dok je ležao u sobi i sve nazive stvari koje su se nalazile oko njega počeo izgovarati unatrag i u tome i uspio.

Tada tome nije pridavao preveliku pažnju, ali se ista stvar ponovila i iduće večeri pa je o svom novootkrivenom talentu odlučio ispričati roditeljima.

Osim toga, Jovan kaže kako ima fotografsko pamćenje pa tako zna napamet i godine rođenja i smrti svih srpskih glumaca i glumica, a dovoljno mu je jednom pročitati takve informacije da ih zapamti.

Za ovaj talent govorenja unatrag postoji i svjetski talent pa se tako Jovan odlučio kandidirati za obaranje Guinnessovog svjetskog rekorda, a poslije Nove godine saznat će je li u tome najbolji na svijetu.

izvor: espreso.co.rs

vezano Divna Forest Nakon predavanja Studentica elektrotehnike i računarstva iz susjedstva svira harmoniku i ruši Guinessove rekorde!

Još vijesti