M. P. u Laganini

Ovako izgleda menza na bečkom fakultetu: „Prije ulaska u samu menzu, potrebno je napuniti iksicu“

Imaju prostoriju za odmor.

31. listopada 2023 16:25
Menza na bečkom fakultetu

Menza na bečkom fakultetu Foto: TikTok/doraprkacin/Screenshot

Studentica Dora Prkačin pohađa studij u Beču, a na svom TikTok profilu često snima videozapise o tome kako izgledaju njezini studentski dani u Beču.

Nedavno je, svojim pratiteljima, pokazala kako izgleda hrana na jednom bečkom fakultetu. Prije menze ostavljaju stvari u ormarićima koji se nalaze na ulazu, a onda idu u „lounge“ koji ima kauče gdje studenti mogu odmarati prije i poslije jela.

 

@pomo.dora imam osjecaj da vas zanima samo hrana i iskreno sejm🙃 #ViennaEats #InternationalStudent #FoodieAdventures #WUVienna #StudentLife #ViennaCampus #MensaFood #StudentLifeVienna #Vienna #wien #student #croatia #zagreb #belgrade #menza #sarajevo #serbia #wu ♬ Little Things - Tiqta

 

Prije ulaska u samu menzu, potrebno je „napuniti“ iksicu, a to se radi na bankomatima koji se nalaze kod ulaza. Menza ima više mjesta na kojima su servirana različita jela. Meni se mijenja svakoga dana, a na pojedinim mjestima u menzi možete sami složiti svoje jelo.

Pa tako, ima poseban dio gdje se priprema samo tjestenina i tako za sve druge vrste jela. U ponudi je i pizza koja se peče u krušnoj peći, a hranu uzimaš na način da zauzmeš poziciju u redu gdje se priprema određena vrsta hrane koju želiš jesti.

Još vijesti