L.B. u Laganini

U studentske domove stigle nove društvene igre: Zaigrajte Jumanji, Alias, Escape Room…

Počinju kolokviji, a nema boljeg načina za predahnuti od učenja nego uz najpopularnije društvene igre.

15. studenog 2022 11:18
Društvene igre kao zabava.

Društvene igre kao zabava. Foto: Inside Creative House via Shutterstock

U Studentskom centru Split znaju da studiranje ima dva lica: ono ozbiljno, ambiciozno, intelektualno i usmjereno ka rješavanju obaveza na fakultetu, ali i ono zabavno koje podrazumijeva druženje s kolegama, noćni život i pauze za opuštanje između učenja, studentskih poslova i pisanja seminara.

Zbog toga neprestano nadograđuju studentski standard, nudeći stanarima i korisnicima njihovih usluga priliku da se odmore, zabave te stvore uspomene iz studentskih dana kojih će se rado prisjećati.

Još 2020. godine, u ovom su SC-u osmislili kutak s društvenim igrama u kojemu otad uživaju stanari hostela „Spinut“, jednako kao i stanari doma „Bruno Bušić“.

I dok su u prvom „ešalonu“ igara splitskim studentima na raspolaganje ponudili najomiljenije društvene igre poput Rizika, Pictionaryja, Monopolyja, Scrabblea i Una te nekoliko igara za konzolu Play Station 4, sad „podižu ulog“ novim igrama!

Naime, odsad studenti mogu zaigrati Jumanji, Alias, Escape Room i Jengu, u pokušaju da se „dekompresiraju“ od učenja i razmišljanja o gradivu i učenjem.

Hladni, kišni dani obilježeni učenjem i „grijanjem stolice“ svakako su lakši i podnošljiviji kad ih možete obogatiti igranjem društvenih igara s kolegama jer svi znamo da je prilikom učenja, za najbolji rezultat, neophodno raditi pauze tijekom kojih odmaramo tijelo i um, dopuštamo mozgu da spremi i procesuira informacije, ali i radimo na stvaranju i održavanju prijateljstava s kolegama.

Puno sreće svim studentima na nadolazećim kolokvijima! Svakako u svakodnevicu, između reda učenja, uvrstite i red igranja (u zdravoj dozi, naravno).

vezano Trebat će vam papir, staklenka i karte za UNO... Laganini 5 vrsta igara uz koje ćete biti bolji studenti: U barem dvije ste sigurno maheri

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Soba za studente iz koje nećete izlaziti: Ulaz slobodan 0-24 sata, u ponudi najbolje igre za 'Plejku'

vezano I sad ti uči?! Usred ispitnih rokova, studenti u domu dobili hrpu omiljenih društvenih igara i PS4 Laganini I sad ti uči?! Usred ispitnih rokova, studenti u domu dobili hrpu omiljenih društvenih igara i PS4

Još vijesti