V.K. u Laganini

[FOTO] Soba za studente iz koje nećete izlaziti: Ulaz slobodan 0-24 sata, u ponudi najbolje igre za 'Plejku'

'Fifa je vrhunska i lijepo je zabiti gol, ali i dalje je važnije zabiti ECTS bod u indeks...'

29. ožujka 2022 13:58
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studentski centar Split misli na svoje studente i uistinu se trudi studentski standard neprestano podizati na višu razinu. Ovog puta, za studente su otvorili "sobu za Playstation" u studentskom domu "Bruno Bušić".

Kako pišu u svojoj nedavnoj Facebook objavi, studenti se nakon šetnje po lijepom vremenu mogu opuštati u hladu, točnije, u novouređenoj sobi za Playstation u legendarnom splitskom studentskom domu.


>>>[FOTO] Uskoro se otvara 'družiona' za studente: Disko-rasvjeta, hladnjak, TV, mikrofoni, 'plejka'...<<<


"Iskoristite sunčan dan za šetnju, ali potražite i dozu hlada radi zaštite. Kad vam dosadi sunce mi vam garantiramo da je u novouređenoj sobi za playstation u Studentskom domu Bruno Bušić hlad dovoljno dobar i podnošljiv. Playstation4, udobne fotelje i dobre televizije - strah i trepet za UVB zrake", pišu u objavi.



Ulaz slobodan dan i noć


Osim što je velika pogodnost ta da studenti ovu sobu mogu koristiti od 0 do 24 sata, i popis dostupnih igrica je odličan. Zaduživanje kontrolera (joysticka) i igrica moguće je na recepciji doma Bruno Bušić u radno vrijeme recepcije kao i vraćanje posuđenog po završetku korištenja.


Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Split


>>>U studentskom domu osvanula nova igračka: Studenti dobili PlayStation 5! <<<


Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Split


Igrice koje se trenutno mogu igrati na Playstationu 4 su: FIFA 2020 i FIFA 2021, NBA 2K20 i NBA 2K21, Just Dance 2021, Horizon – Zero Dawn, Call of Duty – Black Ops 3 te Need for Speed – Playback.




"Svim stanarima želimo ugodno igranje i dobre turnire, ali zapamtite: 'Fifa je vrhunska i lijepo je zabiti gol, ali i dalje je važnije zabiti ECTS bod u indeks'", poručuju za kraj.

Još vijesti