M.D. u Akademska četvrt

Sve popuste skupi pa dobre proizvode kupi! Pregledaj ponude rezervirane samo za studente

Brzo i jednostavno dođi do popusta koji će ti spasiti studentski novčanik!

20. Siječnja 2023 15:41
Studentski popusti i akcije

Studentski popusti i akcije Foto: Claudio Schwarz/Unsplash

Svi znamo da je studentski budžet ograničen i skroman pa za vrijeme studiranja gledamo na svaku kunu, zapravo po novome euro. Uz to studentski život nije uopće jeftin, pogotovo za one studente koji studiraju daleko od svojih roditelja. Zato ti donosimo ponudu mjesta na kojima možeš ostvariti studentske popuste i bar malo spasiti svoj novčanik.

Kolegio

Ovo je web-platforma za studentske popuste koja broji preko 40 000 korisnika. Potpuno se besplatno može koristiti i dostupna je za sve redovne i izvanredne studente svih razina te na svim javnim i privatnim fakultetima u Hrvatskoj.

Popusti se mogu koristiti online – za to je potrebna registracija i verifikacija studentskog statusa te preuzimanje kodova za internetske trgovine. Tko više voli fizičku kupnju u trgovini treba preuzeti kupon s Kolegio.hr stranice koji će se spremiti u Kolegio ID mobilnu aplikaciju koju treba pokazati na blagajni. Popusti su različiti i mogu se naći obuća i odjeća, kozmetika, nakit pa i putovanja. Vrijedi pratiti akcije!

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolegio™ (@kolegio.hr)

Zlatna karta

Studentska zlatna karta predstavlja brošuru koja je namijenjena studentima i mladima od 18 do 29 godina. Može se koristiti tijekom cijele akademske godine, bitno je samo pratiti datum koji je sponzor odredio u oglasu. Iz brošure jednostavno izrežeš kupon i predočiš ga na prodajnom mjestu.

Popusti su raspoređeni u nekoliko kategorija – hrana i piće, moda, učenje, zdravlje i zabava. Kuponi su zanimljivi, a svaki popust dobro dođe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STUDENTSKA ZLATNA KARTA (@studentska_zlatna_karta)

Get By Bus

Među autobusnim prijevoznicima vlada velika konkurencija pa su zbog toga cijene karata dosta pojeftinile, tvrdi Get By Bus. Posebno se to odrazilo na linijama između Zagreba i Splita te Zagreba i Rijeke.

Kupnja karata online i unaprijed dodatno snižava cijene. Prednost je što možete istraživati cijene svih autobusnih prijevoznika na jednom mjestu pa onda odabrati najbolji izbor za sebe. Za dodatno olakšanje možete preuzeti i njihovu aplikaciju pa još jednostavnije pretraživati najpovoljnije opcije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Getbybus (@getbybus)

 

 

Još vijesti