V.F. u Laganini

Sve za preglede: Djevojka se snimala kako skuplja smeće na plaži pa ga nakon snimanja samo ostavila

Pretvarala se i da joj je teško vući vreće smeća.

9. listopada 2023 14:35
Izvedba za Oscara

Izvedba za Oscara Foto: hotspotmedia; TikTok/Screenshot

Svijet na društvenim mrežama nije stvarni svijet. Mnogi korisnici društvenih mreža su spremni napraviti gotovo bilo što kako bi dobili lajkove i preglede. Iako ponekad to može značiti da će mnogi raditi neke sulude stvari i izazove poput lizanja WC školjke i rezanja šiški (koje nikada ne ispadne dobro). Ipak, neki idu i u druge krajnosti.

Tako je na TikToku osvanuo video djevojke koja čisti smeće na plaži u Australiji dok ju njezina prijateljica snima. I naravno, to bio plemenit čin, a vjerojatno bi potaknuo i druge na slične pothvate. Ipak, na snimci se vidi da se djevojka samo pretvarala da čisti plažu.

Smeće ostavila na plaži

Djevojka je išla toliko daleko da se pretvarala kako se bori s vjetrom dok vuče vreće pune smeća. Na kraju je izvela pobjednički ples kada je „počistila“ plažu. A onda, kada je snimila sve što je htjela, samo je ostavila vreće sa smećem na plaži i otišla.

Video je postao viralan na TikToku, a ostali korisnici su u komentarima izrazili svoju frustraciju. Iako se još ne zna tko je djevojka koja se pretvarala da čisti, vjerujemo da će se vrlo brzo saznati.

 

@hotspotmedia An Oscar for clean-up 🎬 #cleanup #blogger #influencer #fake #pollution #hotspotmedia ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

 

Još vijesti