P.S. u Laganini

Kako izgleda posao u zagrebačkom zoološkom vrtu? Zbog ovih kadrova svi bi htjeli tamo raditi

Posao gdje si okružen predivnim životinjama svih vrsta

30. lipnja 2023 16:27
Zagrebački ZOO

Zagrebački ZOO Foto: skolijozo/TikTok/Screenshot

Studentski poslovi često nisu idilični, ili jesu pa s vremenom prestanu biti. No, studenti, nemojte gubiti nadu! I dalje postoje pozicije na kojima možete istovremeno uživati, raditi, provoditi slobodno vrijeme, a ujedno nešto i zaraditi.

Takav idiličan posao ima ovaj TikTok korisnik koji radi u zagrebačkom zoološkom vrtu. Naime, snimio je i objavio video na svojem TikTok profilu s opisom: „POV: Radiš u zoološkom“.

Ptice, kornjače, koze i zmije

Idilični prizori životinja u zagrebačkom zoološkom vrtu ubrzo su postali viralni pa ovaj video trenutno broji više od 23 tisuće lajkova, što znači da se ljudima očito sviđa ovakva vrsta posla! Ovaj je mladić snimao razne životinje, od svakojakih ptica, glodavaca, koza, kornjači i riba, a na nekoliko sekundi se prikazuju i kadrovi sa zmijama.

@skolijozo love it🥹#fy #fyp #zagreb #hrvatska #zoo ♬ Makeba - Jain

Pretpostavljamo kako su ovo snimili studenti, koji u zagrebačkom zoološkom vrtu rade preko studentskog servisa, ali i ako nisu – posao im je svejedno zanimljiv, a vjerujemo da je uzbudljivo i dinamično.

Isto vjeruju i ostali TikTok korisnici u komentarima ispod videa koji su ovom mladiću zavidjeli na radnoj poziciji koju obavlja: „Izgaram od ljubomore“, „Posao iz snova“, a osim navedenih, pojedinci su se pitali kako i oni mogu dobiti posao u zagrebačkom zoološkom vrtu.

ZOO prima studente za rad

Na to su i dobili odgovor, ali ne od autora videa već od nekog drugog koji je napisao kako se studenti mogu zaposliti u zoološkom kada izađe natječaj za posao na službenim web stranicama zagrebačkog zoološkog vrta! Što znači da postoji mogućnost rada u ovakvoj okolini, tako da sve što trebate je pratiti web stranicu zagrebačkog ZOO-a!
 

Još vijesti