V.K. u Laganini

Student objavio video pa nasmijao sve: 'Najdraža hrana – kruh, najdraže piće – voda'

Kada nedostaje mamina kuhinja... Ili samo sol.

4. kolovoza 2022 13:54
Kruh i voda za doručak, ručak i večeru...

Kruh i voda za doručak, ručak i večeru... Foto: screenshot via TikTok@bega2120

Život u studentskim domovima mlade može naučiti koječemu: od toga kako funkcionirati u iznimno malom životnom prostoru s hrpom nepoznatih ljudi, kako se osamostaliti pa do toga koliko zapravo sve košta kada si to želimo priuštiti sami i kako početi kuhati kada menze ne rade.

vezano Kaže da mu je sada bolje Karijera Učitelj dao otkaz kako bi radio u trgovačkom lancu: 'Bolja je plaća i imam šanse napredovati'

Osim što je studentski život u domu neponovljivo iskustvo u životu svake osobe koja ga doživi, problem nastaje kad studenti više ne mogu računati na blagodati mamine kuhinje, menze ne rade, a usto tek uče kuhati.

Jedan je student koji živi u studentskom domu Nedžarići u Sarajevu kratkim video-isječkom na svom TikToku jednostavnim scenama i zvukom pojasnio upravo taj osjećaj.

@bega2120 #nedzarici #studentlife #studentskizivot #student #studenti #nolifer #foryou #fypシ ♬ Originalton - balkan_mood

"Omiljena hrana: hljeb. Omiljeno piće: voda", kratak je zvuk koji prati scene kruha i pogled s prozora studentskog doma na zalazak sunca.

Student je na svoj video dobio preko 4000 lajkova te skoro 100 komentara.

vezano Maja i Sara kažu da je okus 10 od 10! Laganini Studentice Sara i Maja smislile recept za odličan obrok kad imate samo par kuna u novčaniku

Studira na smjeru: preživljavanje

"Sol i hljeb", "Što studiraš?", upitao je netko studenta koji je na humorističan način odgovorio: "Smjer preživljavanje, ako nastavim redati petice dobit ću ponudu u emisiji 'Goli i uplašeni'", odgovara autor video-isječka.

"Ma što je to kruh?", upitala je jedna studentica. "Ne treba se navikavat, ima dana kad nam i zrak nije loš", komentira još netko. "Reci mi da si siromašan bez da mi kažeš da si siromašan", piše mu još netko.

Još vijesti