P.S. u Laganini

Zagrebačke studentice osvojile besplatan upad na koncert zahvaljujući kreativnosti: Pjevač ih prepoznao usred koncerta

Tomislav Marić hrvatski je pjevač koji svakom novom pjesmom osvaja sve veći broj obožavatelja.

26. Siječnja 2024 15:45
ToMa, koncert u klubu Sax!

ToMa, koncert u klubu Sax! Foto: Ustupljena fotografija/M.D./MojFaks

Na hrvatskoj glazbenoj sceni sve češće iznjedre novi umjetnici i pjevači koji publiku osvajaju svojim pjesmama i tekstovima. To je slučaj i kod mladog pjevača koji radi pod umjetničkim imenom ToMa, a radi se o 26-godišnjem umjetniku Tomislavu Mariću.

Naime, poznat je po svojim hitovima poput „Vrijeme je“ i „193“ te drugima, a svakim nastupom privlači sve veću pozornost i sve veći broj publike koja uživa u njegovim pjesmama i izvedbama. Takve obožavateljice su i studentice koje žive u studentskom domu „Lašćina“, a neupitno je koliko vole pratiti rad i izvedbe ToMe koji je već neko vrijeme na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Tako su te studentice sudjelovale u nagradnom natječaju koji se odvijao preko društvenih mreža. Radi se o tome da su se dijelile besplatne ulaznice za koncert ToMe koji se održao jučer, u klubu Sax!.

ToMa, koncert u klubu Sax! ToMa, koncert u klubu Sax! Foto: Ustupljena fotografija/M.D./MojFaks

Uvjet za sudjelovanje, ali i ulazak u izbor za dobivanje besplatnih ulaznica, bio je da se napiše neki kreativan komentar na temelju kojeg će se procijeniti tko zaista zaslužuje dobiti besplatan upad na njegov koncert.

Osvojile karte van nagradnog natječaja

Zagrebačke studentice bile su i više no kreativne, a iako su njihovi komentari bili zasebno objavljeni, nadovezivali su se jedan na drugi. Prvo je komentar ostavila studentica Marta, a on glasi:

„Želim na koncert jer sam pokretač fun grupe u SD Lašćina, tvoje hitove su morali naučiti svi sustanari našeg paviljona. Dvije docimerice su te zavoljele dovoljno da idu sa mnom na koncert. Daj mi jedno zrno nade da ću osvojiti karte“, napisala je.

Druga studentica, Marija, koja je Martina docimerica u studentskom domu, također je objavila komentar koji se nadovezuje na prvi:

„Ja sam jedna od docimerica SD Lašćine, dio fan grupe, i iznimna mi je želja proslaviti tu večer sa svojim docimericama. Samo 193 može ugasiti moju želju za odlazak na koncert“, dodala je Marija.

ToMa, koncert u klubu Sax! ToMa, koncert u klubu Sax! Foto: Ustupljena fotografija/M.D./MojFaks

Naposljetku, treći komentar bio je od Karle, treće stanarke studentskog doma „Lašćina“:

„Ja sam još jedna docimerica i nadam se da me neće Prevariti osjećaj da ćemo osvojiti ove karte“, napisala je Karla.

Štosnim komentarima unutar kojih su i utjelovile stihove glazbenika ToMe, osvojile su ovog mladog umjetnika. Naime, Marta se odlučila glazbeniku javiti porukom na Instagram nakon što je vidjela da im je svima lajkao komentar, a on im je odgovorio kako dobivaju karte nevezano uz nagradni natječaj!

„ToMa je kralj“

Toliko mu se svidjela njihova kreativnost i želja za koncertom da ih je počastio s tri besplatne ulaznice na nastupu u klubu Sax!. Studentice, osim što su bile presretne zbog osvojene nagrade čak i van nagradnog natječaja, jučer su zaista i iskoristile ovu priliku koja se ne propušta. Uzbuđenje je bilo na vrhuncu, a kako je za MojFaks rekla Marta, „ToMa je kralj.“

„Koncert je zaista bio WOW! Kompletno je bio rasprodan, a ToMa je pjevao pjesme s novog albuma, poput Prevari me osjećaj. Cijelo vrijeme je plesao i skakao, a gost mu je bio i Filip Rudan koji je otpjevao pjesmu Dođi“, oduševljeno nam priča Marta.

ToMa, koncert u klubu Sax! ToMa, koncert u klubu Sax! Foto: Ustupljena fotografija/M.D./MojFaks

Napomenula je kako je ToMa cijelo vrijeme bio nasmijan i pristojan prema svima, a posebno prema njima koje su cijeli koncert provele u prvom redu.

Koncert za pamćenje

U jednom je trenu ToMa djevojke i pozdravio pred svima usred koncerta, nakon što je ona digla transparent na kojem je pisalo „Pozdrav od SD Lašćina“, na temelju čega je ToMa prepoznao kako se radi o djevojaka iz komentara kojima je odlučio dati besplatne karte.

Studentice su bile oduševljene ovim iskustvom kojeg će zasigurno pamtiti, a poslije su se i fotografirale s mladim hrvatskim umjetnikom.

vezano Muzej gljiva i Muzej čokolade u Zagrebu Vijesti Noć muzeja 2024. godine u Zagrebu: Evo popisa svih muzeja koji će biti besplatni ove godine
 

Još vijesti