S.D. u Laganini

Ukosnicu zamijenila za kuću pa svojim TikTok pratiteljima pokazala rezultate renovacije

„Tek kad sam vidjela kuću ispred sebe shvatila sam što se dogodilo“

19. lipnja 2023 09:46
Od ukosnice do kuće

Od ukosnice do kuće Foto: TikTok, trademeproject/Screenshot

Demi Skipper iz San Francisca, tijekom svibnja 2020. šokirala je internet svojom objavom na TikTok platformi.

Tijekom izolacije izazvane pandemijom Covida-19, mlada trgovkinja odlučila je iskoristiti svoje slobodno vrijeme i započeti lanac razmijene, kojim je od malene ukosnice došla do kuće u kojoj trenutno živi.

 

@trademeproject #foryou ♬ original sound - Trademeproject

 

Sve je počelo kada je Demi „surfajući“ internetom naletjela na govor Kylea MacDonalda, u kojem je detaljno opisao svoje iskustvo zamjene spajalice za kuću, kroz proces nekolicine razmjena, dug godinu dana.

Demi je govor inspirirao pa je svoju misiju započela skromnom ukosnicom, a nakon samo četiri zamjene uspjela ju je zamijeniti za snowboard.

Nakon što je zaključila da ovakav tip razmjena funkcionira odlučila je da će mu posvetiti više vremena kako bi došla do željenog cilja.

Slobodno vrijeme provodila je na aplikaciji Cash App tražeći potencijalne „kupce“, a na Facebook je poslala toliko poruka da su joj na neko vrijeme, misleći da je u pitanju prevara, ukinuli račun.

28 zamjena poslije, Demi je zasluženo dobila ključeve nekretnine u Clarksvilleu, koju je influencerica pretvorila u dom.

 

@trademeproject The Final Trade 🥺🏠 #trademeproject #letsgetthishouse ♬ Inspiring and spectacular emotional epics(869013)

 

„Tek kad sam vidjela kuću ispred sebe shvatila sam što se dogodilo. Ovo su ključevi kuće koju ja posjedujem. U tom trenu sam zaplakala usred dvorišta. Sve se to činilo nadrealnim“, rekla je za LADbible.

Nakon što je dovršila mukotrpno uređenje novog doma, Demi je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila snimku koja pokazuje kako kuća izgleda sada.

„Službeno sam završila renoviranje kuće pa vam želim pokazati konačni proizvod“, navodi.

 

@trademeproject What a transformation 👏 #trademeproject #letsgetthishouse #letsfixthishouse ♬ Dandelions (slowed + reverb)

 

Demi je obilazak kuće zaključila uzviknuvši: „Ne mogu vjerovati da je do toga došlo pomoću jedne ukosnice.“

Njezin put na internetu prati preko 5 milijuna ljudi, a mnoge od njih inspirirala je da i sami započnu svoj Trade Me Project.

Još vijesti