M. P. u Nakon predavanja

Romantični Rovinj i ove godine ugošćuje poznati festival komunikacija, a studenti imaju poseban popust za ulaznice

Sudionici se mogu uključiti u niz zanimljivih diskusija o temama od velikog značaja za industriju.

24. ožujka 2023 11:14
Posjetitelje očekuju zanimljive diskusije

Posjetitelje očekuju zanimljive diskusije Foto: Stoatphoto/Shutterstock

Festival tržišnog komuniciranja i kreativnosti koji okuplja nekoliko tisuća sudionika održat će se od 20. do 23. travnja, u rovinjskom hotelu Lone. Na ovogodišnjim Danima Komunikacije sudionici se mogu uključiti u niz zanimljivih diskusija o temama od velikog značaja za industriju, stoji na službenoj stranici događaja.

Na društvenim mrežama Festivala objavljen je službeni raspored i predstavljeni su stručnjaci i komunikacijski lideri. Jedna od aktualnih rasprava ovogodišnjeg izdanja su kriptovalute.

Raspravu o kriptovalutama vodit će domaćin Domagoj Vuković (CEO, Human Interaction Company), a uključit će se neki od najpoznatijih domaćih kriptokomunikatora: Tanja Bivić Plankar (predsjednica, Blockchain Alliance Europe), Luka Sučić (partner, Meta Change Capital), Vlaho Hrdalo (pravnik, Hrdalo & Krnic) i Nikola Škorić (CEO, Electrocoin).

Spomenuti predavači odgovorit će na pitanja „Što se dogodilo s kriptovalutama u 2022. godini?“ i „Što se događa danas?“.

Ovaj festival potiče na promjenu i osvaja srca svih onih koji su željni kritičkog razmišljanja. Prijave za sudjelovanje moguće su na službenoj stranici festivala, gdje su dostupne i sve informacije o smještaju u hotelima na području Rovinja.

Još vijesti