S.D. u Nakon predavanja

Let 3 oduševio sve nazočne na konferenciji u Izraelu: „Naš cilj je napraviti svijet boljim mjestom za svakoga, svugdje i uvijek!“

Dobili su gromoglasne ovacije!

4. travnja 2023 15:36
Let 3

Let 3 Foto: Let 3/Instagram

Nakon odlične izvedbe na predeurovizijskom događaju u Poljskoj, riječka rock grupa Let 3 očarala je publiku na konferenciji za medije u Tel Avivu.

Na press konferenciji, održanoj netom prije tradicionalne gala večeri Israel Calling Eurovision, uz ostale delegacije, hrvatski predstavnici odgovarali su na brojna novinarska pitanja.

Netom prijee, eurovizijski predstavnici su prošetali zelenim tepihom kako bi pokazali podršku pokretu ekološke održivosti. Za tu prigodu, tim svake delegacije zasadio je po dva stabla u Europskoj šumi, udaljenoj oko 50 minuta od Tel Aviva.

 

@let3.mrle Love from 🇮🇱 GOLDEN TRACTOR SOON 🚜 ŠČ #eurosong #eurovision #esc2023 #let3 #mamasc #israeleurovision ♬ Mama ŠČ! - Let 3

 

Tijekom intervjua Let 3 je bez dlake na jeziku i iskreno odgovarao na upite novinara o svojim namjerama, pravima LGBTQ osoba te manjinskih skupina i drugim temama.

„Mi smo uvijek za slobodu, za ljubav, za bolji život. Mi ne radimo razliku prema bilo kome. U našem svijetu, u našim umovima, u našem izričaju nema razlike između rasa, seksualne orijentacije, vjera, nacija, svi smo jednaki, svi smo ljudi. I to je naš cilj. Ubiti glupost! Naš cilj je napraviti svijet boljim mjestom za svakoga, svugdje i uvijek – zaključio je Zoran Prodanović Prlja.

Na njegov odgovor mediji i drugi predstavnici reagirali su vrlo pozitivno te je za isti zasluženo dobio gromoglasne ovacije.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

 

Grupa Let 3 je ovu prigodu iskoristila za zajedničku fotografiju s predstavnicima susjednih zemalja- grupom Joker Out iz Slovenije, i srpskim predstavnikom Lukom Blackom. Udruženo su uputili poziv svim susjednim zemljama si međusobno daju glasove- prenosi Riportal.net.hr.

„Ako mogu Sjevernjaci možemo i mi!“, zaključili su veselo.

Još vijesti