M. P. u Nakon predavanja

Sveučilište u Zagrebu će početak 355. akademske godine proslaviti sa stilom! Organizirana je prva Sveučilišna brucošijada

Za sve brucoše i one koji se tako osjećaju.

2. studenog 2023 11:42
Pripremi se za brucošijadu!

Pripremi se za brucošijadu! Foto: Canva

U petak, 3. studenoga počinje „Tjedan Sveučilišta u Zagrebu“, obilježava se početak 355. akademske godine, a organizirano je niz događanja.

Program će započeti u petak, u 9 sati, kada će izaslanstvo na groblju Mirogoj odati počast preminulim profesorima i studentima Sveučilišta u Zagrebu. Događaj će završiti Sveučilišnom brucošijadom koja će se održati u subotu, 11. studenoga, u paviljonu 10a na Zagrebačkom Velesajmu (ulaz: jug 3).

Ovo je prva Sveučilišna brucošijada, a pozvani su svi brucoši i oni koji se tako osjećaju. Besplatne karte možete pokupiti od danas, 2. studenoga, na vašim fakultetima. Sve upute se nalaze na Instagram profilu Studentskog zbora vašeg fakulteta. Isto tako, karte su dostupne u SC-u i na Savi kod studentskih menzi.

Organizatori su posjetiteljima omogućili hranu, piće i muziku, a svima garantiraju dobar provod. Sve prisutne će zabavljati Bruno Rački i Valovi, DJ Hrvoje i DJ Brothers, a zabava počinje od 21 sati.

Još vijesti