M. P. u Nakon predavanja

Rezerviraj vikend za studentski filmski festival – uživaj u najboljim radovima tekuće godine

Od studenata za studente.

13. lipnja 2023 10:51
Svaki student TVZ-a ima priliku poslati svoju fotografiju

Svaki student TVZ-a ima priliku poslati svoju fotografiju Foto: Canva

Studentski filmski festival Tehničkog veleučilišta u Zagrebu okuplja studente kako bi zajedno uživali u najboljim radovima tekuće godine, a ovogodišnje izdanje se održava 16. lipnja u kinu Tuškanac s početkom u 12 sati.

„Student Cuts“ je organiziran od studenata za studente, pod mentorstvom profesora, a sudionike očekuju vrijedne nagrade. Sveukupno će se podijeliti četiri nagrade, stručni žiri plasirat će studente na prva tri mjesta, a nagradu publike biraju sami gledatelji glasanjem tijekom trajanja događaja.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StudentCuts TVZ (@studentcuts_tvz)

 

Posjetitelji će imati priliku dati svoj glas za najdraži uradak, glasanje će se odvijati u pauzama između blokova, a način je jednostavan – putem QR koda. Ove godine, po prvi puta, u sklopu festivala je organizirano foto natjecanje. Svaki student TVZ-a ima priliku poslati svoju fotografiju koja može biti napravljena mobitelom ili fotoaparatom.

Ovaj festival ima svoj crveni tepih, a dress code je classy. Za one koji dođu na vrijeme, na ulazu će biti piće dobrodošlice, a raspored projekcija će objaviti na društvenim mrežama dan prije samog događaja. 

Još vijesti