V.F. u Nakon predavanja

Tražiš stručnu literaturu po nižoj cijeni? Sveučilište u Zagrebu će se po prvi put predstaviti na Interliberu

Predstavit će se 19 sastavnica.

6. studenog 2023 10:56
Sveučilište u Zagrebu će se po prvi puta predstaviti na Interliberu

Sveučilište u Zagrebu će se po prvi puta predstaviti na Interliberu Foto: Canva

Ljubitelji knjiga željno očekuju ovogodišnji Interliber koji će se održati od 7. do 12. studenog 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu. Kao i uvijek, posjetitelje očekuje mnoštvo različitih nakladnika i knjižara, a među brojnim izlagačima će se po prvi puta naći i Sveučilište u Zagrebu.

Naime, Sveučilište u Zagrebu će predstaviti objedinjeno izdanje svojih sastavnica, Hrvatske sveučilišne naklade i Sveučilišne tiskare. Izložbeni prostor će biti smješten u paviljonu 6 na Velesajmu, a ovim predstavljanjem Sveučilište želi upoznati javnost sa svojom nakladničkom djelatnošću.

Predstavljanje u okviru Tjedna Sveučilišta

Čak 19 sastavnica Sveučilišta će predstaviti svoja izdanja: Arhitektonski fakultet, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet filozofije i religijskih znanosti, Fakultet hrvatskih studija, Fakultet kemijskoga inženjerstva i tehnologije, Filozofski fakultet, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Fakultet političkih znanosti, Građevinski fakultet, Grafički fakultet, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Kineziološki fakultet, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Stomatološki fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet te Hrvatska sveučilišna naklada i Sveučilišna tiskara, stoji na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Napominju da će posjetitelji moći kupiti knjige po popularnim cijenama te pratiti predstavljanja pojedinih novih sveučilišnih izdanja.

Ovo predstavljanje je organizirano kao jedna od aktivnosti u okviru Tjedna Sveučilišta koje se, u povodu početka 355. akademske godine, održava od 3. do 11. studenoga 2023.

Izvor: Sveučilište u Zagrebu

Još vijesti