Moj Faks u Nakon predavanja

Otvoren je novi klub! Studenti ovoga grada dobili su mjesto za uživanje i druženje

Zabavni prosinac.

8. prosinca 2023 10:26

Studentski klub Skatula - 4 Foto: Sveučilište u Dubrovniku/PR

Studentski klub Skatula - 2 Foto: Sveučilište u Dubrovniku/PR

Studentski klub Skatula - 3 Foto: Sveučilište u Dubrovniku/PR

Studentski klub Skatula - 1 Foto: Sveučilište u Dubrovniku/PR

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, Studentski centar Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku su u prostorima Studentskog doma otvorili novo mjesto za studente – Studentski klub „Skatula“.

Rezultat je to želje za kontinuiranim unaprjeđenjem studentskog sadržaja i pružanja adekvatnog prostora za zabavu i druženje studenata kao i za brojne događaje koje studenti organiziraju. Prostor se sastoji od gaming i filmskog kutka, stola za biljar, prostora opremljenog društvenim igrama, stola za stolni tenis, pikada, stolnog nogometa i audio opreme.

Predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku Antonela Đuraš je istaknula: „Studentski zbor je protekle godine radio na opremanju prostora u koji su dobrodošli svi studenti. Nadamo se kako će iskoristiti ovaj prostor za brojne aktivnosti koje su im u njemu dostupne“.

Ravnatelj Studentskog centra, Marko Potrebica, se zahvalio svim studentima i Studentskom zboru koji su sudjelovali u kreiranju i opremanju ovog prostora, a istaknuo je kako je Skatula mjesto koje omogućava studentima cjelodnevni boravak u Studentskom domu te im poželio dobru zabavu i kvalitetan provod u novom prostoru namijenjenom upravo njima.

Prostor studentskog kluba Skatula će biti otvoren svakog dana od 9 do ponoći.

Osim toga, dubrovački studenti imaju na raspolaganju i „Advent na Vojnoviću“, a očekuje ih bogat glazbeni program, blagdanski ugođaj i odlična atmosfera. Svaku nedjelju ih očekuje iznenađenje, a tu je i studentski utorak. 

Vojko V, Dalmatino, Zsa Zsa i Jole – samo su neki od izvođača koji će zabavljati vesele dubrovačke studente tijekom cijelog prosinca.

Još vijesti