S.D. u Nakon predavanja

Za proslavu svog rođendana iznajmila je apartman pa u njemu pronašla nešto što nikako ne bi smjelo biti tamo

Domaćin iz pakla.

9. svibnja 2023 16:53
Prijateljice su mislile da je paranoična

Prijateljice su mislile da je paranoična Foto: kennedyallegedly/Screenshot

Nakon što je odlučila svoj 30. rođendan proslaviti u jednom apartmanu u Vancouveru, u Kanadi, Kennedy Calwell dočekalo je vrlo neugodno rođendansko iznenađenje.

Naime, ova slavljenica, u jednoj od prostorija iznajmljenog imanja, pronašla je nevjerojatno „jezivu“ skrivenu kameru.

U želji da provedu zabavan djevojački vikend, slavljenica je pozvala 14 prijateljica koje su rezervirale apartman kod „domaćina iz pakla“ koji ih je cijelo vrijeme snimao bez pristanka.

Stan su iznajmile na popularnoj stranici Airbnb, a pronalazak skrivene kamere, koja je bila postavljena van vidokruga gošća i okrenuta prema tuš kabini, Calwell je podijelila na TikToku.

 

@kennedyallegedly Thank you Tiktok for saving the day #airbnb #stalker #hiddencameras #creepy ♬ original sound - kennedy

 

Do otkrića je došlo tek kada je jednu od prijateljica obuhvatio osjećaj „kao da ju netko promatra“, na što ju je ostatak grupe prozvao „paranoičnom“.

Iako je Kennedy isprva mislila da njena prijateljica samo „dramatizira“, skupina je odlučila još jednom provjeriti imanje kako bi se uvjerili da su sigurni.

Nakon što su provjerili „svaku glavu tuša, sve okvire za slike, kvake, svaki kutak apartmana“, u jednoj od utičnica, koja je u njima izazvala sumnju zbog toga što nije bila funkcionalna, pronašli su malenu skrivenu kameru.

Odmah po pronalasku iste, gosti su nazvali policiju, a Kennedy je svojim pratiteljima pokazala snimku zaslona koja prikazuje razgovor između nje i policijskog službenika koji je naizgled potvrdio prisutnost više kamera na navedenom posjedu.

Oglas je od tada suspendiran s web stranice, a glasnogovornik Airbnba potvrdio je da su gostima vratili novce te su u kontaktu s lokalnom policijom koja trenutno obavlja istragu, prenosi LADbible.

Intervju koji ne želiš propustiti!

Još vijesti