L.B. u Karijera

Još nemaš ljetni posao? Ovom SC-u odsad možeš slati OTVORENU MOLBU

Ne morate dalje pretraživati - samo ispunite molbu.

21. srpnja 2021 16:45
SC Zagreb

SC Zagreb Foto: MojFaks

Splitski SC krajem lipnja studente je iznenadio odličnom ponudom koja spaja ugodno s korisnim: studentima je ponudio ljetovanje s prilikom da zarade džeparac obavljajući poslove u turizmu.


>>>SC studentima nudi ljetni posao: Satnica od 30 kuna, besplatan smještaj i 3 obroka dnevno u menzi – evo kako se prijaviti<<<


Ovim novim projektom pokušali su pomoći studentima iz potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije. No, ovo ne znači da se ne mogu prijaviti i ostali studenti.


Ako još uvijek niste uspjeli pronaći ljetni posao, a voljeli biste jesen dočekati spremni što se financija tiče, u splitskome SC-u studentima i učenicima nude opciju slanja otvorene molbe.


>>>SC vas vodi na ljetovanje: Atraktivna ponuda za mlade uz povoljnu cijenu i super dodatne sadržaje<<<


"Niste pronašli otvoreni natječaj za studentski posao koji Vas zanima? Učenik ste kojeg zanima povremeni rad u periodu ljetnog odmora? Pošaljite nam samoinicijativnu molbu te ćemo Vas prema potrebi kontaktirati ako se otvori slobodno radno mjesto. Dobrodošle su sve angažirane osobe koje cijene dobru atmosferu, kod kojih su visoka odgovornost i timski rad u ravnoteži, a vlastiti razvoj i školovanje imaju posebno značajnu ulogu", javljaju iz ovog SC-a.


Obrazac za prijavu možete ispuniti ovdje.


Osim osobnih podataka poput imena, prezimena i datuma rođenja, kao i studija na kojemu studirate, morat ćete navesti i prethodno radno iskustvo, ako ga imate te odgovoriti imate li iskaznicu za rad.

Još vijesti