Mojfaks.hr u Karijera

Marry Me: Zagrepčanke se sada lako i jednostavno mogu udati uz startup ove studentice

Većina mladih ljudi grozi se vjenčanja, štoviše – kao da gaje animozitet prema tom događaju, ali apsolventica sa zagrebačke Ekonomije, Antonija Vedak, s tim se apsolutno ne slaže.

21. prosinca 2016 15:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ova 25-godišnjakinja toliko voli vjenčanja i njihovu organizaciju da je pokrenula platformu Marry Me pomoću koje budući mladenci mogu samostalno organizirati najvažniji dan u njihovim životima.

Na ovogodišnjem Progress Review-u za startupe u organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP-a) Antonija je sa svojim startupom Marry Me osvojila nagradu od 1000 eura jer je napravila najveći napredak u dva mjeseca, a inkubator traje četiri.

Provjerite, rezervirajte, organizirajte – potpuno besplatno


Marry Me je platforma koja budućim mladencima omogućuje da u realnom vremenu provjere i dogovore termin za lokaciju vjenčanja, bend, fotografa i dekoracija koje idu uz vjenčanje i to potpuno besplatno. Antonija kaže kako je oduvijek voljela vjenčanja: to su uvijek bili doživljaji kojima se veselila pa zato i zna toliko o ovoj temi. Osim toga, studenticu su prijateljice uvijek molile da im pomogne u organizaciji vjenčanja pa je ovaj inače jako stresan organizacijski podvig odlučila olakšati svima.


Izvor: marryme.hr

Kako Antonija kaže, organizatora vjenčanja u Hrvatskoj ima puno, ali im Marry Me neće oduzeti posao jer korisnici na koje ciljaju nisu isti. Naime, Marry Me je tu za ljude koji samostalno žele organizirati svoje vjenčanje, a organizatori su tu za mladence koji organizaciju žele prepustiti stručnjacima i spremni su za to platiti.

...Zagrebački student ekonomije na odgovornoj poziciji: S 22 godine već je projekt menadžer u multimilijunskoj tvrtki...


"Uvijek volim reći da je vjenčanje kao glamurozni tulum jer se svi lijepo srede, a bolje jer od izlaska jer je svečano, a opet živo i veselo. Nedavno nam je stigao i drugi upit u vezi organizacije vjenčanja iako nismo krenuli s oglašavanjem. Trenutno smo orijentirani na to da stranicu popunimo s partnerima, a kad to završimo krenut ćemo se u potpunosti predstaviti mladencima", otkriva Antonija.

Planiranje godinu dana unaprijed? Ne uz Marry Me!


Marry Me nosi hrpu prednosti zbog kojih će mladencima olakšati život: pruža informacija o dostupnosti sala, željenog benda, fotografa i drugih stvari od velike važnosti u organiziranju vjenčanja. No, studentica nam je otkrila koje još asove u rukavu krije Marry Me. Jedan od njih je taj što parovi ne moraju vjenčanje planirati godinu dana unaprijed.

...Studentica FER-a dio tima koji je osmislio Tinju: startup koji je zainteresirao cijelu Europu...


"Ova platforma je alat kojim budući mladenci mogu organizirati vjenčanje u što kraćem roku i to bez puno muke, a najbolje je to što ne moraju ništa platiti. Isto tako velika prednost \'Marry Me\' je to što mladenci mogu pretražiti datume koji su primjerice slobodni za dva, tri mjeseca pa ne moraju planirati godinu ili godinu i pol unaprijed. Ovako mogu doći do informacija što je slobodno u nekom kraćem roku", objašnjava studentica.


Antonijin \'Marry Me\' je u dva mjeseca u startup inkubatoru najviše napredovao... foto: Ivan Debak

Antonija kaže da joj nagrada Progress Review predstavlja priliku za dobar početak jer će novčani iznos od 1000 kuna koristiti u siječnju za oglašavanje i marketing kada napokon lansira stranicu, a sama nagrada pokazuje da je Marry Me odradio dobar posao.

...Jednostavna, a tako genijalna ideja naših studenata: U San Franciscu love \'Nobelovu nagradu za studente\'...


Sljedeći korak za ovu platformu jest proširiti se na cijelu Hrvatsku jer za sada djeluje samo u Zagrebu, a kasnije na čitavu regiju pa čak i na njemačko tržište koje je puno veće i jače.


foto: privatna arhiva

Premda je Antonija trenutno zaokupljena radom oko ovog startup-a, kaže kako u planu ima završiti faks jer joj je ostalo još samo nekoliko ispita.

Cijeli projekt je odlična vijest za purgerice koje ne žele bacati hrpu love na organizatora jer žele samostalno i brzo isplanirati svoj najvažniji dan u životu, a to mogu učiniti na stranici marryme.hr.

Ivana Petrić
foto: Ivan Debak