V.K. u Laganini

Studentica medicine glumi vašu djevojku za Valentinovo pred obitelji i prijateljima: Provjerite CJENIK

Studentica medicine ima smisla za humor i biznis.

11. veljače 2022 16:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Valentinovo je dan svih zaljubljenih i voljenih, u zraku se osjeća ljubav i pažnja koju poklanjamo ne nužno romantičnim partnerima, nego i najdražima do kojih nam je najviše stalo. Sve je tematski uređeno, nude se prilike za povoljniji shopping, ali i razni wellness i putnički aranžmani, samo za "golupćiće". No, netko tko nije u vezi možda se upravo na ovaj dan može osjećati usamljeno.


Kako nekim samcima ne bi bilo neugodno pred obitelji i prijateljima, studentica medicine i influencerica Petra Meštrić na svom je Instagram profilu objavila zanimljiv oglas. "Ovo nije još jedna random valentinovska fora", piše u opisu svoje fotografije. "Glumim vašu djevojku za Valentinovo pred vašom obitelji i prijateljima (honorarno)! Rezervirajte na vrijeme!", našalila se studentica.


Odvjetnica ili policajka na ručku sa starcima? 1100 kuna!


"Hahah, pa ženo, mogu ti reći idealna ideja haha", napisao joj je netko u komentarima s mnogo srca. "Ti si luda", napisao je još netko uz dodatak emojija koji plaču od smijeha. "Ajmo licitacija!", "Dosta im je odvjetnica i policajki, mojima ćemo reći da si u zagrebačkom Holdingu", šali se netko jer je Petra u svoj cjenik stavila da će naplatiti 1100 kuna da ide na ručak s roditeljima i priča da je upravo policajka ili odvjetnica.


>>>WOW! Najromantičnija večera u menzi: Delux meni od 3 slijeda i piće dobrodošlice za samo 6,50 kuna<<<


"Koja si ti kraljica", samo su neki od 60-ak komentara koje je studentica sakupila. Na svoju je objavljenu fotografiju stavila i cjenik usluga na samo Valentinovo, pa bi potencijalni partneri morali izdvojit 200 kuna za šetnju, dok za šetnju i držanje ruku Petra traži 350 kuna.


Najskuplja opcija, ona od 1500 kuna je za "javno blamiranje". Petra pojašnjava: "Na primjer, deranje ispred zgrade da te volim i slično."

Još vijesti