Mojfaks.hr u Laganini

Ups! Studentica profesoru slučajno poslala esej s užasnim nadimkom koji mu je dala

Studiranje bismo mogli komotno nazvati još i 'sramoćenje naše svagdašnje' jer je bezbroj situacija u kojima se studenti crvene pred profesorima. Tako su se obrazi rumenjeli i jednoj studentici koja je greškom profesoru poslala esej na kojem je napisala njegov grozni nadimak jer nije bila sigurna kako se zove. No, profesor joj srećom ne zamjera.

25. rujna 2018 11:52
Ups! Studentica profesoru slučajno poslala esej s užasnim nadimkom koji mu je dala

Ups! Studentica profesoru slučajno poslala esej s užasnim nadimkom koji mu je dala Foto: MojFaks

Zoey Oxley je studentica iz Cincinnatija te studira na Sveučilištu Ohio. Ono po čemu je ova djevojka postala "viralna" jest njen akademski rad koji je poslala profesoru. Nije bitan niti sadržaj njenog eseja nego ono što piše na mjestu gdje treba pisati ime njenog profesora.

Zoey se profesoru ispričala... izvor: Facebook

"Onaj ludi profesor" pisalo je na mjestu Johna Hendela, njenog profesora. Studentica se nije mogla sjetiti njegovog imena pa je zaboravila obrisati grozni nadimak koji mu je dala, a kada je shvatila što je učinila odmah se mailom ispričala. Najjače u cijeloj priči je to što profesor ne bi to ni primijetio da mu Zoey nije ukazala na svoju grešku. Njen profesor je to objavio na Twitteru, a kasnije i ona pa se cijeli internet nasmijao.

...Kad te od blama dijeli samo jedan \'send\': Studentica skoro poslala seminar s ovim naslovom - FOTO...


...Pijani student poslao neprimjerenu poruku profesoru, a njegov odgovor je urnebesan...


"Dragi profesore Hendel,
posramljena Vam pišem ovaj mail. Kada sam krenula s pisanjem eseja, napravila sam si radne naslove i imena. Nažalost, nisam se mogla sjetiti Vašeg prezimena pa sam tu prazninu popunila skroz neprofesionalno. Htjela sam izmijeniti ime profesora na radu prije slanja, ali sam kompletno zaboravila. Ako trebam ponovno napisati rad, to ću i učiniti. Ispričavam se još jednom zbog nepoštovanja, zaista nisam htjela da tako ispadne. Nadam se da ovo neće promijeniti Vaše mišljenje o meni, a na sljedećem eseju ću točno napisati Vaše ime. Hvala Vam i još jednom se ispričavam.", napisala je profesoru studentica.Profesor studentici očito nije zamjerio nego se svemu nasmijao i to objavio na društvenoj mreži. Ovo je idealan primjer za onu krilaticu "više sreće nego pameti".

Ivana Petrić
foto: Facebook@Zoey Oxley/Unsplash