V.K. u Laganini

[VIDEO] Nekad student prava, danas top turski glumac: Can Yaman izazvao kaos među djevojkama iz susjedstva

'Kao Boga da sam vidjela, ne mogu disati', samo su neki od komentara nakon što se Can pojavio u centru Beograda

31. kolovoza 2021 13:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon iznimne popularnosti španjolskih i meksičkih sapunica, na naše je male ekrane unazad nekoliko godina "zasjela" turska sapunica. Stoga ni ne čudi velika popularnost i pažnja koju dobivaju turski glumci.


Bivši student prava koji se okrenuo glumi, Can Yaman, trenutno je jedan od najpopularnijih turskih glumaca. Ovih je dana u posjeti Beogradu u kojemu izaziva pravu pomutnju među obožavateljicama. Nedavno se pojavio na otvaranju jednog dućana u ulici Kneza Mihajla u Beogradu, čije je zaštitno lice, što je izazvalo kaos na ulicama.


>>>Što mislite da vam popularni glumac predaje o filmskoj umjetnosti? Ako je McConaughey, može!<<<


Ispred spomenutog dućana pojavio se velik broj ljudi koji su došli s namjerom da ga upoznaju i da se s njim fotografiraju. Yaman je iskoristio priliku i družio se s beogradskim obožavateljima koji su ga navodno čekali i po nekoliko sati, prenosi Noizz.rs.


Ovaj se popularni glumac glumom počeo baviti nenadano i slučajno. Naime, nakon što je završio jednu talijansku gimnzaiju, neko je vrijeme proveo u SAD-u na razmjeni. Po povratku s razmjene završio je Pravni fakultet, a prva je ulogu dobio 2104. godine kad se odlučio okušati u ovome poslu.


Foto: sreenshot via Instagram@canyaman

Bivši student prava bio je dobro raspoložen i strpljivo je pozirao sa svakim obožavateljem, a dio obožavateljica padalo je u trans. "Kao da sam vidjela Boga, ne mogu disati", komentari su djevojaka koje su upoznale glumca. Can je na svom Instagramu podijelilo fotografiju kako strpljivim obožavateljicama daje autograme uz opis videa da ga Srbija dobro tretira, a nakon kratkog posjeta Beogradu, otputovao je u Rim.


Za ulogu u seriji "Sanjalica" 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.izvor: noizz.rs

Još vijesti