Mojfaks.hr u Laganini

Policajac gentleman: Zaustavio studenta, ali umjesto kazne pokazao mu jedan koristan trik

Studenti vozači složit će se da je jedan od najgorih osjećaja u vožnji onaj kad 'nabasamo' na policajca u trenutku kad nismo bili najpažljiviji za volanom. I dok kod nas policajac zaustavlja 'lizalicom', u SAD-u se rotirke pale i za najmanji prekršaj, a upravo zato je iznenađujuć potez jednog policajca.

22. prosinca 2016 11:01
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Policajac Martin Folcyzk iz policijske postaje Menomonie u SAD-u nedavno je zaustavio studenta Trevora Keeneyja sa Sveučilišta Wisconsin kako bi samo obavio rutinsku kontrolu.

Policajac je od Trevora trebao tražiti samo vozačku i prometnu, ali mu je na kraju pokazao kako pravilno svezati kravatu.

Čini se da je studentov jedini prekršaj bila loše svezana kravata, ali zato je tu bila čvrsta policijska ruka koja mu je pokazala kako svezati kravatu baš poput gentlemana. Nakon policajčevog brzog tutoriala, student je otišao i u policijsku postaju na pola sata kako bi vidjeli je li Trevor shvatio ovu vještinu vezanja kravate."Otišli smo u postaju pa mi je u pola sata još pokazao nekoliko trikova za vezanje kravate. Bilo je skroz cool", rekao je student za ABC.

Ovo samo pokazuje da nisu svi policajci ludi za iskazivanjem svoje moći nego su totalno susretljivi, simpatični i brižni.

Ivana Petrić
foto: screenshot ABC